prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
še1PR napisal/-a:...snip, snip.... (Upam, da me jusuf ne požre pri prvi črki, ker smo si upale uporabit ime Golade! :wink: :roll: )...snip, snip....

8) Mljac, mljac, mnogo je, mljac mljac, dobra ova "še1PR". Mljac, mljac.... itd.....

lp, Jusuf

:D Ne, nikamor vam ni treba bezat. Saj ste vse tri zaprisezene Goladarke. :) Mljac. :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Zanimiva ideja.

Čeprav je pri meni glede moje plavalne kondicijo velika kriza. Kolesarjenje in tek bi še nekako šlo.

Štafeta pa je zanimiva stvar. Ali je še kdo za ?
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Fantje, fantje!
Ne samo, da imate grde ksihte in ne dišite po vijolicah, temveč tudi ne držite s svojimi sotrpini.
NM Bajsi je pričakovala malo več podprte kritike na račun izostanka vonja po vijolicah.
Za jutri pa ima NM Bajsi zopet lepe namene. Če ji lepi nameni ne bodo tlakovali pot v pekel, se ji mogoče nasmehne sreča in dejansko priroma na konec GD. Tokrat pričakuje vsaj eno lepo pojavnost. Pa tudi kakšen piškot bo dobrodošel.
Kje so tisti časi, ko so vladarje ujčkali in razvajali. Predvsem pa, malikovali.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
še1PR napisal/-a:Vem, da se je lani za ta triatlon odločal tudi Razy

Pa dejmo še malo smetit, kot stari goladarji. če imamo blagoslov, kaj lepšega :D
Tudi letos se še vedno le odločam (upam, da se bom za razliko od lanskega leta tudi odločil, da grem). Rad bi pa opravil s progo kot debi triatlonec solo (se pa še znotraj odločanja iti, ki je skoraj že sprejeto, še vedno odločam za dolžino). Tiste kratke razdalje triatlon za vsakega me pa me begajo, ker sem zeloooo slab v transferu (minimalne duatlonske izkušnje so to mojo slabost nedvomno pokazale in sem pozimi to panogo dnevno vsaj dvakra treniral, zjutraj in zvečer :lol: ) in me zato mika debi skoraj "total zen" (počasi) olimpik, ker bi si mirno vzel svoj čas za preoblačenje v udobno garderobo. Zmočit se bo treba v vsakem primeru. Če se ne utopim na 1500 m :lol: (pojma nimam koliko bom rabil, ker tega ne prakticiram in računanam na naravni talent) in preživim tiste klance za pol vršiča v razdalji 40 km (tole bo vsaj za uro in pol dela) bom ja še odtekel svojo disciplino (ene 55 minut bi že moralo iti če me ne bo že prej pobralo). Tiste 2:15 ure za prvi dve disciplini je čist grozna omejitev. ki me bo tlačila kot mora in motila moj užitek pri menajavanju garderobe, a morda niti ne nedosegljiva. :wink: .
Če bo voda premrzla :oops: pa ta kratka.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bajsi napisal/-a:Helou!
Fantje, fantje!
Ne samo, da imate grde ksihte in ne dišite po vijolicah, ...

Kje so tisti časi, ko so vladarje ujčkali in razvajali. Predvsem pa, malikovali.

Razumemo vaša mastnost. :lol:
Pridemo na golado, če ne bo tekačic se tudi polijemo s vijoličnim parfumom. :wink: :rol: :oops:
Samo, da bo vaša gnada zadovoljna z našimi ksihti in vonji.

Vdani podložnik Razy. (sej ne morem verjet, kaj vse sem obljubil)
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 22 Avg 2007, 15:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:Hoj!
še1PR napisal/-a:...snip, snip.... (Upam, da me jusuf ne požre pri prvi črki, ker smo si upale uporabit ime Golade! :wink: :roll: )...snip, snip....

8) Mljac, mljac, mnogo je, mljac mljac, dobra ova "še1PR". Mljac, mljac.... itd.....
lp, Jusuf

:lol:
Jusuf napisal/-a::D Ne, nikamor vam ni treba bezat. Saj ste vse tri zaprisezene Goladarke. :) Mljac. :D
Hvala!!! :)

raziskovalec napisal/-a:upam, da se bom za razliko od lanskega leta tudi odločil, da grem
yes! :clap: navijam... :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
raziskovalec napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:Helou!
Fantje, fantje!
Ne samo, da imate grde ksihte in ne dišite po vijolicah, ...

Razumemo vaša mastnost. Pridemo na golado, če ne bo tekačic se tudi polijemo s vijoličnim parfumom. Samo, da bo vaša gnada zadovoljna z našimi ksihti in vonji.
Vdani podložnik Razy
:shock: :roll: pr tem si pa res ne bi želela bit zraven... :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
še1PR napisal/-a:[ pr tem si pa ne bi želela bit zraven... :wink: :lol:

Jaz tudi ne, zato le pridi na to Golado. Če ne iz veselja pa vsaj iz pietete.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Pogledam ven in vidim pada dež :idea: :?: :!:
Ali iti na Golado :?: :?: :?:
Po eni strani je vreme le informacija o tem kako se je treba oblečti. :lol:
Po drugi strani, če naliva ali celo treska ni luštno teči. :nono:

Ampak misel na njegovo veličanstvo mastnost Bajsija, vse ure lobiranja, da bi le dobili violice, ki bi se udeležile teka. Ne rešitev je ena sama. Na golado je treba :!: :!: Pa čeprav se moramo polivat z violičnim parfumom. :bum:

Čakam na koncu Goce Delčeva. Sam v avtu. DEžne kaplje besno naletavajo na sprednjo, zadnjo šipo, se razletavajo v še manjše kaplje in še manjše, potem pa polzijo navzdol. Nobenega od nikoder. :-((
Dozoreva misel. Tradicija Golade in kontinuiteta se mora ohranjati. Pa tudi če ni bajsija, pa tudi če ni dvojca brez krmarja, pa tudi če ni nikogar. Pa tudi če bo grmelo in treskalo. Razy bo danes tekel, pa čeprav sam. :wink: :lol: :lol: 8)

In potem pride predstavnica "violic" (prosto pop Bajsiju) - še 1 PR, ki popravi poprečje "frisov" (zopet prosto po bajsiju) in pride x-Rock in vsi smo kljub besni nevihti odločeni, da Golade ne izdamo. Tudi ta četrtek se bo teklo. :juhuhu:

Pet minut preko ure mo še čakali morebitne zamudnike, ki pa se niso prikazali. Nato smo v elegantno zmernem drncu med dežnimi kapljali slalomirali do vrha in navzdol in v prijetnem klepetu zaključili naš tek.

Kljub temu smo bili do kože mokri, :wc:
vendar prav nič premraženi, kljub temu je analiza teka potekala individualno doma .

Spoštovani manjkajoči Goladarji, vreme je le informacija o tem kako se je treba oblečti. Zopet potrjeno.
Bajsiju smo pa tudi oprostili neudeležbo, saj smo se spomnili odštevanja do srečnega dogodka :lol: :cast:
Uporabniški avatar
 milkec
raziskovalec napisal/-a:Na golado je treba :!: :!:

:laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 Laufer
Priznam, grešil sem :bum:

Razlogi, kdaj drugič, so bili pa tehtni.

še1PR vse čestitke za udeležbo. Slišim da pridno trenirate in da tale triatlon na Bledu ne bo kar tako. Goladarke I ne bodo neopažene in nas bodo prijetno presentile.

S Softi sva včeraj opravila en lažji trening (beri vzpon na Vršič). Moram reči, da je v dobri formi, saj je na ovinkih izpod njenega zadnjega kolesa kocke kar ven metalo, tako je gnala v hrib. :clap:

Najino zavzetost je opazil tudi Jani Brajkovič, ki naju je pozdravil, ko je peljal mimo naju v dolino. Tudi zvezde cenijo trud nas rekreativcev, ko sopihamo v tisti hrib, resda bolj počasi, vendar ravno tako zavzeto kot pravi profiji.

Se vidimo naslednjič !
Uporabniški avatar
 še1PR
Ne vem :roll: , ali smo se zmenili razy, xrock, še1PR ali razy, še1PR, Xrock…
Kljub temu, da smo se dogovorili, da bodo naša tokratna poročila malce bolj poetična ala...
raziskovalec napisal/-a:...Dežne kaplje besno naletavajo na sprednjo, zadnjo šipo, se razletavajo v še manjše kaplje in še manjše, potem pa polzijo navzdol...

mi zdajle taka "romantika" ne gre od tipk... Naj vseeno opišem dogodke…

Res je. Včeraj je deževalo. Ampak res je tudi, da eni se ne damo! :)
Na Golado sicer pridem iz veselja. A da bi mi kdo rekel, da je srečal Goladarja (o.p. moški spol), ki je dišal po vijolicah? :shock: No, bi se začela spraševati... ;-) Torej sem tokrat malenkostno prišla tudi iz pietete. Pa al nisem bila prava al sem bila pa premalo... za NM Bajsija... Oziroma nisem preverila, ali piše "vijolice" ali "vrtnice"... Ups! Mrbit je pa to to?! :idea: :wink:
Nismo prebili tromestne številke, bili pa smo trije. Ni mi uspelo "igrati" Sneguljčice, sem imela pa dva body guarda. Kar mi je bilo še bolj všeč... :) Čeprav sta kavalirja z mano tekla elegantno zmerni drnc (po razyju), sem skoraj odtekla svoj goladarski PB in pri tem uživala. Vprašanje, če je tudi zgledalo tako, saj sem bila deležna večih vprašanj: "A si v redu?" Z optimizmom zrem v prihodnost... Bili smo mokri. Tokrat predvsem od dežja. Ker smo bili prisotni le zapriseženi Goladarji, smo dobrote pustili doma in skupno analizo spustili.

Ampak ja! Spraševali smo se: "Kje ste bili vsi, ki ste se fočkali, da pridete?" :evil:

Laufer napisal/-a:...še1PR vse čestitke za udeležbo. Slišim da pridno trenirate in da tale triatlon na Bledu ne bo kar tako. Goladarke I ne bodo neopažene in nas bodo prijetno presentile...

Malo res treniramo ja. Opazne smo baje tko al tko, včasih še preveč. :wink: 8) V moji soudeleženki sploh ne dvomim! Če so pri Softi kocke ven letele, se bo pod izyemno gotovo topil asfalt, hmmm :? , upam, da zaradi mene ne bo poplav! :wink: Torej v katero smer bomo presenčale bomo še videli! :wink: Med drugimi pripravami greva z Izyemno preverit plovnost na Gorenjskoin na "višinske priprave" na Planjavo... Na vseh teh "pripravah" se ne branimo družbe, če že na tekmi ne bo še kake ekipe Goladarjev?

Smo pa včeraj ugotovili, da bomo vsi trije udeleženci Golade na triatlonu na Bledu... (Razy, upam, da me ne spraviš na laž.. :wink: ) (motivacija.press)
Uporabniški avatar
 Sončka
Alja!

Vsekakor boljš bodigarda kot palčki.... :wink:
Jaz sem se mal vzdržala Golade in Goladarjev, ne vem čist natačno na koga se umazani ksihti nanašajo (ojoj, kaj pa če name :--( ), pa še raznoraznih ekstraktov vijolic in vrtnic nikjer ne najdem.... :drink pa sem jih besno iskala, priznam :) :) :)
No ja, saj pridem spet kaj smetit :cry: , je bolš če kar v živo... takle mamo.
Lep dan želim vsem Goladarjem po vrsti,
I.
Uporabniški avatar
 Xrock
Moja dva sotekača z zadnje golade sta über preveč prijazna.
Bojni plan po pretečeni razmočeni in namočeni Goladi je bil namreč povsem drugačen. In sicer:

1. ŠeEnPR napiše uničujočo kritiko neudeležencev in "gobezdačev" (če se kdo počuti užaljenega ob tem izrazu naj ga nadomesti z vijolicami zarad mene :twisted: :twisted: ), ki so obljubljali svojo udeležbo tudi ob preklah, ne le rahlem pršcu! 8)

2. Razy kot preverjen Goladar z največ žigi v Goladarski knjižici le temu pritegne, doda malce tabasca in popra :oops: :shock: , da se dotičnim pojavijo solze v očeh in sprosti prosto pot vsesplošnemu prerekanju in obmetavanju z vzdevki. :idea:

3. Jaz pa, glede na moje skromne udeležbe v zadnjem času le "modro" prikimam in potrdim kakršno koli zgodbo bi si zgornje dva pač izmislila.

Ampak - plan je očitno padel v vodo. "It must have been the rain".

Je bla pa to ena taka super deževa in sploh in oh Golada.

Aha pa še to - baje je po povsem nepreverjenih trditvah, a iz zanesljivih virov :twisted: , Slona ustavila višja Sila :o :shock: :twisted:

pejmo rajš tečt :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Sončka napisal/-a: ne vem čist natačno na koga se umazani ksihti nanašajo (ojoj, kaj pa če name :--( ), p
I.

Helou!
Punca, če bi pozorno prebrala vse poste bi lahko zasledila tudi, da je govora o grdih in ne umazanih ksihtih in drugič, taisti ksihti se nanašajo na moški spol.
Punce pa so "odmor za oči" in dišijo po vijolicah.
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA