prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ola, jaz sem že doma. Odličen trening, odlična družba...vse za 5. Namesto predvidenih 25 K sem z tekom zaključil po 23 K in se potem lepo razhodil do izhodišča. Sledi suhoparnost...23 K, 2:38:20 neto, utrip 147/158, povprečni tempo 6:53/K, pokurjenih 2550 Kcal.
Hvala vsem, kateri ste danes poskrbeli za potrebno hidracijo in ostala okrepčila. Z vami je svet lepši!

LP
Matjaž
ninchi napisal/-a:A smo se mi danes srečali? :) (na "štengah")
lp,ninchi

Točno tako. Je bilo pa še mnogo K pred nami in nismo bili najbolj zgovorni :D

LP
Matjaž
Tudi midva sva se danes prvič pridružila Classixu na PST. Bilo je fino, ker še ni bilo preveč gneče. Hvala vsem za okrepčevalnice :clap: Nabralo se je 18 km, jaz sem pa potem na Kodeljevem še malo zaplavala (in noga me je nehala bolet). Super dopoldne :)
Uroš Sobočan napisal/-a:A je Kodeljevo (zunanje) še odprto? Hvala :P

Ne, plavala sem na DIF-u. Če te slučajno zanima, zdaj oktobra imajo akcijo in je mesečna karta za jutranji termin samo 15 eur. Ugodno :)
CIAO

Sem najprej mislila da sploh nebi šla a mi sedaj ni žal. Classix je imel čudovit tempo. Imeli smo se SUPER. Hvala za zajtrk ob Koseškem bajerju sem bila že tako lačna da mi je ful prijalo. Nazaj preko grbe in čez Vič se mi je kar vleklo a vseeno smo zmogli, meni se je nabralo za 25 KM.
ninchi napisal/-a:A smo se mi danes srečali? :) (na "štengah")
lp,ninchi

Jp smo se. Če je bilo danes vsem O.K. je bilo pri meni ravno obratno. Nepredvideno nočno delo mi je pobralo nekaj energije drugi današnji problem pa je bil Garmin, ki se je začel vrteti v vse smeri. Neverjetno ko sem ga že 2x naštimal nazaj je bilo treba skupino spet ujeti. To mi je do Tržaške tudi uspelo samo utrip je bil malo visok. Do Kosez je šlo v redu tam pa spet napaka - napolitanka mi je dala vetra hudič naj jo vzame! Ko smo že tekli nazaj se mi je pojavila še pekoča bolečina nad kolenom in to je bil bolj ko ne alarm, da ne bi kaj z.....l pred Ljubljanskim tekom. Tako sem v Murglah sklenil današnjo avanturo po 19,71km. Kustus me je lepo pripeljal na Rudnik ( hvala) tam sem počakal še Matjaža... Jutri še malo krajši tek za sprostitev mogoče vas še vidim dragi tekači. Uživajte.
P.S Kustus ženička se ti zahvaljuje za družbo pa še kdaj. No ne glede na vse skupaj mi je bilo zelo lepo z vami dragi tekači.
LP
V soboto vas bo mnogo na ''krompirju'' v Šenčurju, v nedeljo ima PST ''zaključni praznik'', zatorej je skoraj neumestno, da vas vabim na kakšno vikend zenanje. A vseeno...če kdo ne bo imel kaj pametnega za početi se mi lahko v soboto ob 11:00 (iz nočne bom, pa bi bil kakšno kitico v ''mižulah'') pridruži na Galjevici in z menoj odpujsa do Grbe (tabla POT 1) in nazaj...18 K...tempo tam nekje 6:45/K.

LP
Matjaž
Ker ste me lepo pustili samega, sem se v soboto v svojih globokih mislih tam nekje pri poštnem centru zavedal, da bo dovolj in sem jo obrnil proti izhodišču. 14 K pa se je vseeno nabralo.
To soboto, 17.10. 2009 pa bom odtekel še nekaj po do sedaj meni še nepoznanem delu PST-ja. Vsaj tako se dogovarjava z Pajo-m. Vabljeni tudi ostali PST zenovci. Odtečemo dva ali tri kroge, naredimo dobro delo...in to je to.
Tukaj bi bili...

viewtopic.php?p=201492#p201492

LP
Matjaž
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA