prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
tkole po prespani noči, me je prešinilo, da tale Olimpik :shock: , Irena, haloo!!, pa ja ni zate... Kr neki zineš, ne da bi vedla v kaj se spuščaš... Kot vedno. :wink:
Pa me je Še1PR s citatom Mark Twain-a prepričala, da zakaj pa ne... Saj ne bi šla na čas, v enem dnevu bom pa že pršla skoz vodo, kolo in tek... Triatlon je zakon! Mi je bil tko všeč letos, da se olimpika sploh ne bojim (drugače mi bo pa Luzr rokavčke posodu, a ne?). Mala malca... 8) 8) 8)
Uživajte,
Ja Kovit jaz nameravam svoje cilje dosečt brez prevelikega napora... Kam pa pridemo, če se bom še pri teku matrala :!: :?:
Lp, I.
Uporabniški avatar
 Laufer
Se opravičujem za svojo odsotnost, vendar je virus v meni naredil svoje.

Pred mesecem sem imel še visokoleteče cilje :lol: :
- odteči svoj prvi maraton septembra v Berlinu
- popraviti PB na polmaratonu pod 1:40,00
- odteči ta dolge TROJKE
- najmanj duatlon na Brdu, če ne triatlon na Bledu
- še bi se kaj našlo.

Kakor pa sedaj stojijo stvari bom zadovoljen že z naslednjim :roll: :
- najti voljo in čas za tek
- tu in tam priti na Golado (špricati predavanja)
- če me bo kdo sploh hotel v kakšno ZEN ekipo za trojke
- odteči vsaj en polmaraton in priti živ do cilja, čas ni pomemben

Še hvala Razy-ju, da je včeral prevzel vlogo poštarja. :cast1:
Uporabniški avatar
 Laufer
Snezinka napisal/-a:Laufer,

hvaaaalaaaa za diplomo :!: :!: :!:

Sem si jo dala kar pod smrekico :heart

lp
Snezinka

Nisem pozabil na obljubo, čeprav je malo dolgo trajalo. Se pač premalokrat vidimo, pa še takrat lahko, tako kot včeraj, kaj pride vmes.
 kovit
pometeno :evil:
Nazadnje spremenil kovit, dne 22 Dec 2007, 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
 tamt
No, tud jaz moram dodat še nekaj ciljev, ker sem včeraj na gradu dobila še ogromno idej:
- rada bi se udeležila vsaj enega triatlona (npr. Olimpik) ali pa duatlona
- odtečt kakšen gorski tek
- nočna 10-ka na Bledu (in obisk pri dani :D )
- udeležba na SAM-u (35 km):!:
- Lj polmaraton in Palmanova ter še vsaj en polmaraton (na enem dosečt PB)
- izboljšat rezultat na štafetah v Velenju (če me bo letošnja ekipa še hotla kot članico :wink: )
- pridobit kakšen kilogram (da bom boljša na fotrovem teku :wink: )
- čim manjkrat manjkat na K-Rožniku in probat prit čim večkrat na Golado
- čim več kolesarskih podvigov, obiskov gora, pa še kakšno novo športno aktivnost sprobat :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Sončka napisal/-a: ... v enem dnevu bom pa že prišla skoz vodo, kolo in tek... Triatlon je zakon! Mi je bil tko všeč letos, da se olimpika sploh ne bojim (drugače mi bo pa Luzr rokavčke posodu, a ne?). Mala malca... 8) 8) 8) ....

Če se prav spomnim, je treba prvi dve disciplini opraviti v času 2: uri 15 minut. Tako, da bo treba kolo vsaj malo pogledat, v vodi boš itak prehitra z rokavčki al pa brez. :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
raziskovalec napisal/-a:
Sončka napisal/-a: ... v enem dnevu bom pa že prišla skoz vodo, kolo in tek... Triatlon je zakon! Mi je bil tko všeč letos, da se olimpika sploh ne bojim (drugače mi bo pa Luzr rokavčke posodu, a ne?). Mala malca... 8) 8) 8) ....

Če se prav spomnim, je treba prvi dve disciplini opraviti v času 2: uri 15 minut. Tako, da bo treba kolo vsaj malo pogledat, v vodi boš itak prehitra z rokavčki al pa brez. :wink:

Razy, prav imaš! Kolo bom gledala vsak dan po dve uri. Ni blema! Aja, prej moram pa še dirkalni kolo kupit... :shock:

kovit napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Ja Kovit jaz nameravam svoje cilje dosečt brez prevelikega napora... Kam pa pridemo, če se bom še pri teku matrala :!: :?:
Lp, I.
:shock: :shock: :shock: kako že pravjo: lako čemo mi to a....uffff Sončka ne me jezit s takimi :)

Kovit, nič se jezit, lepo prosim. Ti sam pridno treniraj, pa brez treme. Držim pesti. :lol:
Lp, I.
Uporabniški avatar
 tae
Ne vem ali se hecate, okoli ciljev za prihodnje leto ali ste takšni optimisti. Postavite se na realna tla. Planirajte glede na doseženo letos in ne kakšne so pobožne želje. Ne bom govoril o imenih, da ne bom koga užalil, ampak marsikateri naveden cilj za določeno osebo je kr neki. Sicer pa vsem želim najboljše in naj se vam čimveč zadev uresniči. Vendar je fora planiranja v dosegljivih ciljih. Ko cilj dosežemo smo zadovoljni in dodatno motivirani, če ga ne, smo si morda krivi sami, ker smo si postavili previsokega glede na trenutne sposobnosti.
Uporabniški avatar
 zlopi
tae napisal/-a:Ne vem ali se hecate, okoli ciljev za prihodnje leto ali ste takšni optimisti. Postavite se na realna tla. Planirajte glede na doseženo letos in ne kakšne so pobožne želje. Ne bom govoril o imenih, da ne bom koga užalil, ampak marsikateri naveden cilj za določeno osebo je kr neki. Sicer pa vsem želim najboljše in naj se vam čimveč zadev uresniči. Vendar je fora planiranja v dosegljivih ciljih. Ko cilj dosežemo smo zadovoljni in dodatno motivirani, če ga ne, smo si morda krivi sami, ker smo si postavili previsokega glede na trenutne sposobnosti.

:roll:

Lp, zlopi
 kovit
posesano :roll:
Nazadnje spremenil kovit, dne 22 Dec 2007, 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
 kovit
:?
Nazadnje spremenil kovit, dne 22 Dec 2007, 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Sončka
kovit napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Razy, prav imaš! Kolo bom gledala vsak dan po dve uri. Ni blema! Aja, prej moram pa še dirkalni kolo kupit... :shock:

Kovit, nič se jezit, lepo prosim. Ti sam pridno treniraj, pa brez treme. Držim pesti. :lol:
Lp, I.

Ej Razy....kje hudiča ta punca pol pusti vso energijo če ne na teku in biciklu :shock:

Ja na Forumu ne :!:
Kje pa drgje...
Uporabniški avatar
 Sončka
tae napisal/-a:Ne vem ali se hecate, okoli ciljev za prihodnje leto ali ste takšni optimisti. Postavite se na realna tla. Planirajte glede na doseženo letos in ne kakšne so pobožne želje. Ne bom govoril o imenih, da ne bom koga užalil, ampak marsikateri naveden cilj za določeno osebo je kr neki. Sicer pa vsem želim najboljše in naj se vam čimveč zadev uresniči. Vendar je fora planiranja v dosegljivih ciljih. Ko cilj dosežemo smo zadovoljni in dodatno motivirani, če ga ne, smo si morda krivi sami, ker smo si postavili previsokega glede na trenutne sposobnosti.

Tae, zame je Olimpik mala malca...
Če ne verjameš, ti dokažem...
Celo zimo bom pridno počivala... :D :D :D
Zdaj pa dost heca, zgleda da me nekateri resno jemlejo...
Lp, I.
 kovit
prah pobrisan :oops:
Nazadnje spremenil kovit, dne 22 Dec 2007, 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Sorry kovit, nič ne bo z imeni, naj te matra. Še enkrat si preberi in sam oceni.
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA