- 25 Jun 2009, 00:27
Intervalno naravnani oranžni lisjak je zaključil s treningom v boriih petnajstih minutah. Tik preden sem s kvazi akademsko zamudo primajal tja... Verjetno se zategadelj besen ne oglasi... Dasiravno je najavil takrat začetek ogrevanja...
S podrobnostimi treninga moje zašpehane lenosti vas ne bi obremenjevali. Ogledali smo si precej objektov, inštalacij in gradbišč.
,,,Medtem, ko sem skrivoma iztovarjal psa, občudoval fuzbalerje v tekaških dokolenkah in kasneje usmerjal cucka na poti do oranžnega ovala, mi je nek gospud, s črnim lasnim vložkom, med izvažanjem svojega pastelnega enoprostornjaka s parkiriplaca izpred telovadnega faksa, skoraj povozil malo ubogo štirinožno bitje, ker je spregledal vrvico in majhnega psička; ni pa preslišal mojih, za to priložnost dovolj glasnih krikov, s katerimi sem prestrašil tudi nedolžnega kosmatinca,,,
Kakopak sva se s šoferjem lepo sporazumela glede vzvratnovoznih vratolomnosti inu pak varnostnih utripalnikov, ker sem bil, kot ponavadi, zelo prijazno strpen...
V urici smo prehodili nekaj morebitnih kilometrčkov. V pustni opravi, kajpak.
...Vae victis... :E