Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 še1PR
kovit napisal/-a:Kakšno smetenje neki :shock: :nono: ...teli najini komentarji na tole temo so edino iz česar lahko nastane kakšen res oprijemljiv konkreten zakluček... :D
:lol: Virtualno lahko nastaviva kakšen fin zaključek, oprijemljiv zaključek pa bo moral zaživeti v realnem svetu... :wink: :D
 Marinka
Ja, se strinjam! In, Kovit, pri povratku iz beograjskega maratona se je pokazalo, da je lahko Alja zelo prepričljiva. :oops:
 kovit
še1PR napisal/-a:
kovit napisal/-a:Kakšno smetenje neki :shock: :nono: ...teli najini komentarji na tole temo so edino iz česar lahko nastane kakšen res oprijemljiv konkreten zakluček... :D
:lol: Virtualno lahko nastaviva kakšen fin zaključek, oprijemljiv zaključek pa bo moral zaživeti v realnem svetu... :wink: :D

:D takoj predlagam en skupn laufanje globoko pod laktatnim pragom :)
Uporabniški avatar
 ero
:) vidim, da imamo tu vsaj dva vzporedna scenarija, kot v vseh pravih TV nadaljevankah

OK, res ne vem, koliko stane licenca za prenose Premier lige. prepričan pa sem, da ima ena TV3 veliko večji interes za pridobitev te licence in da se tudi finančno bolje znajde od RTV SLO.

če bo šlo tako naprej, RTVju na koncu ne bo preostalo drugega, kot da bojo primorani delat lastne oddaje ali pa zapreti štacuno :evil: a ne verjamem, da se mi da tako dolgo čakati. rešitev je na dlani - na drugih TV postajah je dovolj kvalitetnih lastnih oddaj, ogromno raznolikih prenosov in reportaž, da komentarjev in komentatorjev sploh ne omenjam.

še enkrat vprašam - zakaj že plačujemo prispevek za RTV SLO?
Uporabniški avatar
 Damijan
ero napisal/-a::) še enkrat vprašam - zakaj že plačujemo prispevek za RTV SLO?

1. Saj to je retorično vprašanje, a ne?

2. Če pa ni, pa dvomim, da bo kdo od nas pravilno odgovoril... :lol:
 kovit
Marinka napisal/-a:Ja, se strinjam! In, Kovit, pri povratku iz beograjskega maratona se je pokazalo, da je lahko Alja zelo prepričljiva. :oops:

ej a res, kva pa je blo? :? te takoj zaslišm na treningu, sam nič Alji oment. :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
kovit napisal/-a:... ej a res, kva pa je blo? ...

Skoraj vse dedce v avtobusu je slekla do gat. :lol:

Aja, glede oddaje se strinjam z vami. Sam je pa res, da tokrat nisem tako žalosten kot takrat, ko so ukinili Gore in ljudje.
 kovit
Vlajko napisal/-a:
kovit napisal/-a:... ej a res, kva pa je blo? ...

Skoraj vse dedce v avtobusu je slekla do gat. :lol:

Aha a taka je :) grem tud jest drugič z vami :D in kar je še bl razveseljivo ....scenarij za naslednjo NAJBOLJ GLEDANO oddajo ZDAJ je kot na dlani :D :D
Uporabniški avatar
 še1PR
kovit napisal/-a::D takoj predlagam en skupn laufanje globoko pod laktatnim pragom :)
tole vabilo sprejmem. :)

kovit napisal/-a:scenarij za naslednjo NAJBOLJ GLEDANO oddajo ZDAJ je kot na dlani
potrebujete še glavno igralko, ki tokrat ne bom jaz! :)
 kovit
še1PR napisal/-a:
kovit napisal/-a::D takoj predlagam en skupn laufanje globoko pod laktatnim pragom :)
tole vabilo sprejmem. :)

kovit napisal/-a:scenarij za naslednjo NAJBOLJ GLEDANO oddajo ZDAJ je kot na dlani
potrebujete še glavno igralko, ki tokrat ne bom jaz! :)

Dragi gledalci, bodi za danes dovolj mi preklaplamo na zasebna sporočila :D
Uporabniški avatar
 Sončka
Oh joj, škoda... :--(
Pa tko vaju je blo luštn brat.
V imenu bralcev (gledalcev) prosim za natančno poročila s teka. :wink:
Pa ne me jemat resno. :--

Lp, I.

PS: Smetit po TF je naravnost odlična, sproščujoča zadeva za nas frustrirane slovencljne med katere se štejem tudi jaz sama (pa čeprav imam v sebi malo dalmatinske krvi, kar je mogoče še hujš).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA