Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 50cent
Bravo Lenči :clap: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala za spodbude. Upam, da bo vsem malo spodbude, da gre, če se tako odločiš, sem vidla oz. brala ter ste dokazali, da se da :clap: . Sem vesela da Tekaški forum obstaja :TF) .
 point
No, če pristavim še mojo izkušnjo. Prve mesece letošnjega leta sem začel resneje teči. Vsakič, ko sem potegnil preko 14 km, me je zvilo v kolenu, da sem moral počivat 2-3 dni. Pa sem se že sprijaznil, da ostajam pri tekih 8-10 km. Na ti relaciji sem pridno vztrajal 2 meseca, 4x tedensko, soboto sem imel rezervirano za bicikel, nedeljo za ženo. Moram reči, da je težava z bolečim desnim stopalom skorajda izginila. Verjamem, da jim ni preprosto prenašat težo 99 kg. Včeraj pa je bil poseben dan. Rekel sem si, da bom spet probal teči 15-16km. Na 16 km sem se počutil super, vztrajal naprej in tako prvič v življenju pretekel 21 km v kosu. In začuda danes skoraj brez bolečin v mišicah, sklepih,... skratka super. Čas ??? Skorajda ni za povedat 2h04min. Ampak meni nepomemben in jaz sem ponosen. Klapa samo vztrajat. Srečno vsem.
Uporabniški avatar
 lenči
Bravo Point :cast:
Uporabniški avatar
 FITINSIT
Živjo!

Jaz sem šla do sedaj samo na 10 in grem letos na LM prvič 21. Mislim pa da jo bom šla že prej vsaj enkrat (čez 14 dni) da vidim kako je tako dolgo teči :)

Pravzaprav sva se s prijateljico odločili, da bova trenirali za to 21-ko in poskušali doseči čas pod 2 uri.
(ta vikend sva obe prvič 18 km in to v 1:53 h s tem da sva šli prvih 5 km za ogrevanje z počasnejšim tempom okoli 7:30 min)
 JakaStrumbelj
Jaz sem letos spomladi teku prvi polmaraton. Pripravljal sem se sicer že za lanski LM, pa sem potem zboleu, itd...
Pred prvim polmaratonom sem 18km pretekel točno v takem času kot ti FITINSIT. Vedno sem dolge razdalje za trening tekel v družbi, da sem imel "psihično oporo in spodbudo".
Potem sem pa letos u Sežani dosegel čas 1:44. Do LM je še tolk časa, da se boš na tekmi tud ti približala, verjetno pa presegla moj čas.

LP

btw, kje treniraš (ljubljana, oklica,...)??

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA