prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jaz se tokrat ne bom opredelila, ampak bom oddala neveljavno glasovnico - ker me tokrat ne bo (sodelavec ima 50 let in nas je povabil na kosilo).
Oglasila pa sem se zaradi večje volilne udeležbe. :D
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Halo a danes kdo pride?
Ker če ne bo nobenega bom verjetno šel kar na štadion Kodeljevo.

Moja zelena malenkost seveda pride.
Lahko gremo tudi poleg proge sedet in modrovat. :twisted:

Lp, Jusuf
Hoj!

Samo na kratko, da se bo vedelo tudi čez en mesec. :) Desci smo prišli v prijavljenem številu in zasedbi. Priši sta tudi dekleti. Povsem nepričakovano, ampak nas nista zmedli. Rahlo zamudo na štartu smo prinesli not na poti in ob tem pustili dekleti sami. Na srečo poznata pot in se nista izgubili. Razi nam je demonstriral vrhusko pripravljenost, ki je posledica naporov prejšnjega konca tedna. Ja, pa tudi Radenci so blizu. :)
Analiza je bila kratka in zabavna saj so se nam pridružile še tri dekleta. :)
Eto, toliko za sedaj. Za flauže ni prostora. :twisted:

Lp, Jusuf
Aha, že malo zamujam.
Predlog programa je takle:
Ob petih Cooperjev test po kratkem ogrevanju, in ohlajanju ter hidriranje v bližnjem lokalu,
potem pa Golada (Start okvirno ob šestih)
Sam se bom zaradi sobotnega maratona udeležil le prvega dela,
lahko pa vas štartam na Goladi.
Seveda se Golada lahko štarta tudi ob petih.
Moj program se malo razlikuje, saj mam ob 17.00 govorilne ure za mladino potem pa moram itak najprej nekam se ohladit pa segret pa hidrirat tko da dobro kaze... aja se varstvo moram najt... pomoje se vidmo...
Hoj!

:) Samo toliko, da se ne bomo čakali. :) Moj program je predvidoma tak: najprej eno levo Golado in potem direkt na stezo. :D Ok, ok, bom prej obiskal zdravnico in ekipo za merjenje kožne gube. :) Joj me bodo veseli tako prešvicanega in zelenega. :)

Lp, Jusuf
p.s.: Razi, če bom spet pozabil majico me prosim spomni. ;)
  • 1
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA