prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

...res je bilo luštno....tudi kdaj pa kdaj takole na izi....super je bilo...na koncu pa še sadno in sladko....njam...njam....hvala Petru in Ireni :D :D :D

P.S. Sem pa ugotovil, da so punce bolj pridne za tekanje...smo bili včeraj samo trije k-rožnikarji.....in kar devet k-rožnikaric.. :D :D ..se vidi da je čas fuzbala....čeprav v tem terminu ni tekme.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Loni napisal/-a::juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: To je pa za v anale.

Res je bilo za v anale, toliko kot se nas je včeraj zbralo pred živalcem, nas pa že dolgo ni bilo. Vsaj 17 K-Rožnikarjev, morda sem koga spregledala, matematika zadnja leta ni glih moj foh. Da ne omenjam Ane in Lize, Kresnička je bila premajhna, grenivk niso imeli v hladilniku.
...to je pa bil KRožnik....udeležba vrhunska.... :D :D :D ...AnaLiza je pa itak zakon.... Radler smo pa tudi na hitro ohladili....je takoj dobil družbo ledenih kock... :lol: :lol:

P.S. ...ampak prihodnji teden bo pa še bolje....(mrzli radler ne izostane)..... :lol: :lol:

...sedaj se pa le pofočkajte....prijave za prihodnji torek so že odprte..... :lol: :lol:
  • 1
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA