prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Jusuf, jur maj men, ne pa un slon, ki se samo z rilcem mlati po hrbtu in prha vodo.

;) Ok, NM Bajsi, kaj sedaj mene tukaj vpletate? ;) Dajat vidva sa Jusuf lepo naprej debatirat in mene pustita na miru. :)

Lp, oranzni slon

p.s.: Jebela, težko bo letos ostat pod 1k sporočil, če se bom dal tako poceni sprovocirat. :D
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
;) Ok, NM Bajsi, kaj sedaj mene tukaj vpletate? ;) Dajat vidva sa Jusuf lepo naprej debatirat in mene pustita na miru. :)

Lp, oranzni slon

Slonće, ne se zdaj ven vlečt. saj veš, da brez tebe ne gre in Jusuf čist podivja. Po Goladi pleza na telefonske stebre razne in jodla. Mogoče slavi Gadafijevo usodo? Kdo bi vedel.

oranzni_slon napisal/-a:p.s.: Jebela, težko bo letos ostat pod 1k sporočil, če se bom dal tako poceni sprovocirat. :D

Ohhhh to je torej cilj!!!
Ne vem, če bo to ratalo... ima više dana nego kobasica... :--
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!

Buldožer - Žene i muškarci

he, he (bybor PRESS)

Lp, Jusuf

Pa ne, da imajo tukaj spet prste Višje Inštance?
(Koleki na papirju ne bolijo PRESS)
Jusuf napisal/-a:Ali NM Bajsi vidijo, kako se lepo razvijamo. :) Naj vam v oporo namignem, da smo enkrat že imeli podobno stanje. :) Takrat je Golada lovila Treninge v Kranju (aka Brdo in Brunarica). Jim je vzelo vso voljo za pisanjem, tako smo švisnili mimo. (Upam, da ni to vzrok, da Aleško sedaj čolnari.) :D

Lp, Jusuf

Ahh dobri stari časi... samo takrat nas je bilo ohoho tekočih in beročih!
Da ne omenjam pišočih.
Poletna vročina je iz brlogov izbezala cvet TF in ga napotila - kam le drugam, kot na tek ob prelestni nam Grubarjev kanelon in dišeči Golo(Urh)?
Potem pa sladkosti življenja, doma pečene, na polno!

Spomini, nmnmnm....

Aha, kje sem že ostal - Aleš je pa res čisto odkajakiral! Edino Lojze in Vlajko še držita sredino temo okoli Brda pokonci.

(resnici na ljubo: ovčica je danes našla kraj, kjer se da z avtom do vode, in kjer se da vanjo vstaviti kajak... aja, pa tud 6 km je pretekla... ne damo se!)
raziskovalec napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Evo v četrtek pridem na Golado. Sončka nekaj govori o sladki predjesenski analizi po Goladi na licu mesta v njeni režiji.

Aja, kaj pa bo ?

Bit če sladko ali kratko. :-)
raziskovalec napisal/-a:Danes grem menda tečt. Saj me je sram povedat kam. Ampak ne bom v tisti temi nič napisal.

:lol: :lol: :lol: :lol: Mislim, da vem kam...tako, da bom to sedaj povedal zelo na glas....greš na K-ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIK....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-- :--

Ne me resno jemat...saj veste hec mora bit... :D
AVI napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Danes grem menda tečt. Saj me je sram povedat kam. Ampak ne bom v tisti temi nič napisal.

:lol: :lol: :lol: :lol: Mislim, da vem kam...tako, da bom to sedaj povedal zelo na glas....greš na K-ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIK....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-- :--

Ne me resno jemat...saj veste hec mora bit... :D

Sej je ob pol šestih, a ne :wink: :D :lol:
Jaz sem danes tudi tekla. Pod Golovcem. Dobrih 7 km, od tega dobra 2 po travi, bosa (travo so vsaj zalivali, tako da je bilo vsaj malo hladu), ampak tako zelo počasi, da na koncu nisem vedela, ali sem sploh tekla. Čisto preveč vroče za moje pojme. Ampak glede na to, da so eni istočasno tekli intervale, :shock: in celo v zelo hudem tempu, sem si rekla, da bom pa potem jaz že zmogla nekaj kilometrčkov počasnega jogginga.

Plavala sem kasneje tudi težko.

Kaj hočem reči? Aja, to, da bo tudi v četrtek vroče in da bom zato šla zelo počasi. Ni šans niti za B normo, kaj šele za normo A. Jusuf, na kazenske intervale pristanem, ampak bi kazen izvedla naslednji teden. :wink:
Sončka napisal/-a:
spela* napisal/-a:Glej no, glej, Sončka ima pa odlično taktiko za TF 10ko! :D

Ok, bom dodala še smetano. :-)

To, Sončka! :clap:
Mislim, da bo ta tekma zelo zelo tesna. Škoda, ker bomo tekli v isti skupini in ne bom mogla navijati. :D

Razy, pazi se je! :D
  • 1
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA