Moderator: jkarmen
amar nat napisal/-a:Tri tedne nazaj sem si prvič kupila superge prek spleta iz tujine, natančneje iz Nemčije... 21run.com
Skupaj s poštnino so bile 120eur, pri nas so 169,99eur!! Tudi v trgovino mi ni bilo treba.
Se mi zdi, da nas tukaj skubejo po dolgem in počež. In glede na cene in širšo ponudbo izdelkov, ki jih ponujajo tuje trgovine, naj naši trgovci ne pričakujejo, da bomo kupovali v naših trgovinah.
Žal. So pa vendarle take razmere, da gledamo, da čim ceneje pridemo do želenih stvari.
Asparagus napisal/-a:Ima kdo kodo za popust na Wigglu?
Verjetno jo dobiš po nakupu in velja omejeno obdobje?
Sprašujem zato, ker sem pred časom že nekaj kupovala pri njih, pa se ne spomnim, ali sem dobila kodo ali ne.
spitzpark napisal/-a:Kakšne so izkušnje glede 21run.com? Namreč, nimajo paypal in če roba ne pride ali je drugačna, kot si mislil/naročil, kam lahko reklamiraš? Naročil sem dva para superg...cena 186 eur, sedaj bi moral izvesti predplačilo preko sepa, pa se ...ker gre za precejšen znesek...še malo obotavljam.
mojchka napisal/-a:spitzpark napisal/-a:Kakšne so izkušnje glede 21run.com? Namreč, nimajo paypal in če roba ne pride ali je drugačna, kot si mislil/naročil, kam lahko reklamiraš? Naročil sem dva para superg...cena 186 eur, sedaj bi moral izvesti predplačilo preko sepa, pa se ...ker gre za precejšen znesek...še malo obotavljam.
spitzpark napisal/-a:Kakšne so izkušnje glede 21run.com? Namreč, nimajo paypal in če roba ne pride ali je drugačna, kot si mislil/naročil, kam lahko reklamiraš? Naročil sem dva para superg...cena 186 eur, sedaj bi moral izvesti predplačilo preko sepa, pa se ...ker gre za precejšen znesek...še malo obotavljam.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA