prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:Pajo, ti kar pridi... :D

Bojan ta je pa dobra, čist na eazy....pa ti sploh veš kaj je to na "izi"...saj vem, zate bo na Ž"izi" mi bomo pa "crknili" :oops: ....uf, to bo spet letelo danes...se že bojim... :oops: :lol: :oops:

Sukar nabrusi superge...

Jest sem trenutno v takem stanju da sem zaradi utrujenosti komej pokonc. Tako da vas po vsej verjetnosti pridem samo pozdratvt. Teku pa ne bom - razen če gremo samo normalko - podaljšane ne bom sposoben.

Res AVI vsaka čast- jest ne vem kako ti lahko zdržiš tolk težkih treningov zapored. :laola Sam jih enostavno ne morem.
Za nami je še en čudovit K-Rožnik. Pred tekom sem bil fizično povsem sesut. Glava pa tudi ni bila prava in vse mi je govorilo naj ne tečem. Vseeno me veseli da ste me prepričali da sem vendarle šel z vami odtečt. Zelo je pasalo teči tako luštno na easy in brez napora. Tak uživaški tek mi je popolnoma neznan. Pa vidim da moram začeti vključevat v tekaški načrt tudi take regeneracijske teke. Sicer pa so bile vremenske razmere za tek idealne- le dren je bil na Rožniku. Seveda me tudi to veseli da toliko ljudi teče. Hvala za druženje! Pa pohvale Evi za tek. :clap:

Aja, bi se komu dalo v zemljevid vrisat kje točno smo tekli- ker nisem prepričan da sem si vse potke zapomnil. :) Skratka gre za zelo zanimivo in zelo razgibano traso. Višincev pa tudi kar nekaj nanese.
Po norem tednu in kar nekaj km v nedeljo in ponedeljek in, da sem iz službe prišel na OFF... Po zares dolgem času zagledam skoraj izgubljeno osebo. Tini. Nikoli niti slučajno se nisem mogel gibati v njegovi družbi. Danes me je lepo čakal, da sem ga lovil. 21 sekund po km sem bil danes hitrejši na ta račun. Hvala Tini nisem vedel, da znam tečt. Marija oprosti ker sva bezljala naprej. Pikica fali pa bo res luštno. Se je videlo, da so bili prazniki. Kot, da so vsi hoteli pokuriti nekaj... Pa še veliko nas je bilo.
Včeraj, na torkovem K-Rožniku sem se spopadala z prehladnimi virusi zato ni šlo hitreje. Ampak, danes sem tooliko bolje :D , zgleda da so tudi virusi zbezljali iz nosu (seveda z mojo pomočjo).
Pajo, ni problema...
Petya napisal/-a:Včeraj, na torkovem K-Rožniku sem se spopadala z prehladnimi virusi zato ni šlo hitreje. Ampak, danes sem tooliko bolje :D , zgleda da so tudi virusi zbezljali iz nosu (seveda z mojo pomočjo).
Pajo, ni problema...

Je znano, da je K-Rožnik zelo dobro zdravilo za veliko vrst bolezni in tegob! :wink: :lol:
Tokrat je bil pa res lušten K-Rožnik....sicer je na začetku na PST-ju kazalo, da bo šlo na škrge, ampaj je bila to samo stvar Sukarjevega trenutnega navdiha... :lol: :lol: ...še sreča... :lol: :lol:

Če pa se ne motim smo imeli, tokrat dve novo pristopnici Katjo in Ano, ki sta K-Rožnik, kako drugače kot zelo uspešno tudi zaključili. :D

Žal je tokrat analiza "izpadla" (nezaslišano :ignore: :lol: ) ampak naslednji teden bo že drugače... :D :D

Hvala Scooby za odgovor Iztoku! :D Naj še dodam: K-Rožnik vedno in povsod, pa naj pada dež ali sije sonce. :lol: :D In seveda vabljen Iztok, kakor tudi vsi ostali, da se nam pridružite. :D
  • 1
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA