prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

:laola Fanta, najlepšejša hvala za družbo, bila sta čudovita, tempo takšen, da sem uspela še jaz kakšno vmes reči, pa ne samo aha, mhm, ja :wink: :-- . Je pa tale Golada hudo resna zadeva, smo imeli štarterko (Špelapress :wink: ). Uspela najti štart, tako da za drugič ni problema :lol: . Je pa res super občutek, ko imaš takole dva "bodygarda" ki pazita nate :clap:
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
Sončka napisal/-a::-) Razmišljam, da bi šla mal na intervale, pa vas samo štartam. Ampak naj ostane na razmišljanju, pa pač na tem, da se malo javljam, ok?
Saj začnete ob 17.00 ane?

;) Ja, ponavadi začnemo ob 1700 in če smo hitri lahko začnemo tudi ob 1800. :) ;)
Seveda je prav, da sporočaš svoja razmišljanja. :) Tako početje je Golada vedno podpirala. ;) Le tako naprej. :D

Lp, oranzni slon

Le kaj bi rekel Jusuf? Oranžni slon je tako lepo prijazno odgovoril. :-)
Včerajšnja Golada je bila res luštna. Uspelo mi je priti, odteči v prijetni dužbi, tempo je bil primeren. Potem nas je pa še Lenči razvajala na sladki češnjevi analizi. Zaradi manjše udeležbe smo se jih res najedli. Kdor je manjkal, si je sam kriv. Kdor ne hodi na Golado pa tudi. A ja, kos poti je z nami tekla tudi Eggy, ki je po klatkem klepetu oddirjala proti sončnemu zahodu. :shock: :oops: :clap:
Pridni so bili, pridni!

Pri meni se toliko dogaja, da bi bila Golada včeraj res preveč. Sem pa:
- poskrbela, da sta imela fanta družbo fejst punce,
- poskrbela, da je imela punca družbo fejst fantov,
- preverila, da je vse regularno, da ni kakšnih nedovoljenih poživil in podobnega,
- uradno startala ekipo.

Čase so si merili sami.
  • 1
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA