Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 wind
Večerni tempo tek 11,1 km v povprečno 4:33 min/km; 2 km "zlo počas" - okrog 5min/km, preostalih 9 km malce hitreje, a ne prehitro... :D

Obala, sem ti kar malo fovš za tisti sonček, pri nas je sonca za kaki dve uri na dan, večji del tele trase kjer tečem pa je nekaj mesecev popolnoma brez sonca. No, vsaj vroče ni, danes prijetna ničla - ravno prav, ni vroče, mraza pa tudi ni. Še malo pa bodo dnevi že daljši. :D
 Obala
Oooo,ja ti pošljem kaj sonca,danes ga je spet v izobilju in na sončku prijetnih 10-12,ampak ne piha. Jutranji tek pa je minil pri 6-7 stopinjah,je ravno sonček gor šel.. :clap:
Sem pa bila jaz nekje, kjer ni bilo sonca po nekaj tednov,mesec-dva brez sonca in je skoz nekaj kapljalo iz oblakov ,megle...depresivnoooo :roll:
2 x peš na Belvi.
Prvič po poti Peš na Pohorje v času 44:15, drugič po poti Zimski pokal na Pohorje v času 42:01. Skupni čas 2:17:02, 13,9 km, 1400 vm.
:juhuhu:
Danes sva si lahko privoščila izlet iz korit do Vojkove koče. Prekrasen dan, s soncem obsijan, na severu in proti zahodu vidne do pike vse gore, najbrž smo celo v švicarske alpe videli...
Ob stolpu sva se dva metra pod vrhom v travci sončila in lahko bi bila celo v kopalkah. Tako je bilo toplo. Medtem, ko je v dolincah prevladovala megla.
Urco in pol sva rabla do gor, za nazaj pa urco in petnajst minut. Ostalo lenuharjenje in občudovanje.
Super dan. Hvala.

Ogled poti:
http://connect.garmin.com/activity/253499420
Peš iz Kupčinjega vrha na Donačko goro z Leonom.
Navzgor počasi preko severne plezalne poti na vrh v 50:32,
navzdol na polno mimo Rudijevega doma v 16:41. Matr sva se ganjala.
:juhuhu:
Na vrhu Donačke je božično drevo z okraski, čudovito.
Vsa čas tistim, ki so ga postavili.
:clap:
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA