Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

lonely napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Verjetno je bilo že kje napisano, a se mi ne da zdajle brskat, pa me zanima, kako je, če ti ostane avto v Savudriji, ti pa peš v Novigradu??

LP, vencelj

Z avtobusom nas pripeljejo na štartne pozicije (Grožnjan,Buje,Novigrad).

In tudi nazaj v Savudrijo če prispeš pred odhodom avtobusa :D , Če ne, sta tam Pia in Ero. :cast1: :wink:
Prihaja december in počasi tudi ULTRA promo MARATON Istra. Potrebno se bo počasi odločiti, no saj sem se že skoraj odločil, mi stvar ne da miru, predvsem zaradi družbe vas tekačev in lepe proge. :D

Imam pa v zvezi s tem še nekaj vprašanj.
:arrow: če se ne motim je prijava prek emaila, plača se pa na dan prireditve na startu
:arrow: prijavil bi se na celega in tudi plačal startnino za celega, a je potem vseeno možno prej končati (v primeru, da noge ne vzdržijo - poškodba) in se tako ne šteje odstop, ampak rezultat do predvidenega cilja krajših etap.
:arrow: a bo na progi tudi vozilo tako imenovano "metla" in bo pobirala tekače, katerim ni šlo vse po planu
:arrow: a je določen limit teka
:arrow: če te nekdo spremlja na kolesu, ali je potem zagotovljen prevoz kolesa in osebe nazaj na start do avtomobila

Hvala za odgovore. Skoraj 100% je da se vidimo (sanacija poškodb gre nekako po planu - doktor lenči z nasveti deluje)
Eni so dajali kolesa na avtobus (gor ali spodaj).
Za "metlo" poskrbi organizator.
Limit naj bi bil...prihod zadnjega udeleženca v ciljni prostor (če ta ni že pospravljen).
V osmih urah se da opraviti s progo...tudi če hodiš.
ROSI64 napisal/-a:če te nekdo spremlja na kolesu, ali je potem zagotovljen prevoz kolesa in osebe nazaj na start do avtomobila
doktor lenči z nasveti deluje

:arrow: potrjujem, da spakirajo kolo in kolesarja na bus in te zapeljejo nazaj :lol:
:arrow: se zahvaljujem za napredovanje v doktorja, čeprav samo posredujem nasvete naprej in seveda iz lastnih izkušenj, me veseli, da pomaga
:arrow: pa prijavi se že, vse ostalo se bo uredilo :-- in seveda lepo praznovanje ti želim :laola
ROSI64 napisal/-a:
Loni napisal/-a:Rosi, kar priznaj, da greš tja dol rojstni dan praznovat. :wink:

Res je, lepo darilo bi bilo preteči za rojstni dan prvo ultro. :D

O, če se bo pa torta jedla, se pa že prijavljam...dobra motivacija, ko veš, da bo nekaj sladkega na koncu :D
bernarda napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
Loni napisal/-a:Rosi, kar priznaj, da greš tja dol rojstni dan praznovat. :wink:

Res je, lepo darilo bi bilo preteči za rojstni dan prvo ultro. :D

O, če se bo pa torta jedla, se pa že prijavljam...dobra motivacija, ko veš, da bo nekaj sladkega na koncu :D

Torte pa ne bo, :--( a naj jo v roki nesem 53,8 km :lol: , ker avto bo v Savudriji. :( Da bi jo pa zvečer jedli v savudriji, pa ne vem če bi šlo, se bi verjetno prej stopila. :(
predrag napisal/-a::toast: Čestitke že v naprej, če priskrbimo za vse, bomo tudi nekak poriktali in za "hladno torto", ni dileme ... Gran turismo ... pravac "Istra ... + torta

Hvala predrag za čestitke. :D Bi pa res rabil vaš prevoz, za prepeljat stvari iz starta na cilj. :drink :beer: :toast:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA