Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Sam sem z včerajšnjim lj. maratonom zelo zadovoljen.Glavni razlog je sigurno ta,da sem popravil os.rekord za celih 7 min.Lahko rečem,da je ta blamaža okrog rezultatov res malce nerodna,ampak prepričan sem,da vsak zase,kije pretekel določeno razdaljo točno ve kako mu je šlo.Na koncu pa....potrpljenje je božja mast,saj tudi preteči maraton ni par dnevni projekt lp Andrej
Zdaj so popravili in se da videti čas, kot tudi generalno razvrstitev, ne da bi hkrati pokazali celoten razpored. Hkrati so napisali tudi opravičilo. To se mi zdi sprejemljivo.
Nazadnje spremenil vroom, dne 28 Okt 2013, 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
kaj si tuji tekači mislijo o objavi rezultatov je pa vprašanje
še na vsakem teku, kolesarskem maratonu ali triatlonu so rezultati vedno objavljeni v celoti
in ne vem zakaj ne morejo tudi za ljubljanski maraton

tok časa ga bodo sral da bo šlo vse skup v k...c in ljubljanski maraton ne bo več imel svojega čara na koncu so tekme zato, da se malo pomerimo kako smo z ostalimi in sedaj skrivajo generalno uvrstitev

srečno

vsem pa hvala za slikce, ki ste jih dali na tekaški forum
Objava rezultatov LM 2013Se pridružujem vsem pred menoj.
Tako objavljanje rezultatov je milo rečeno neprofesionalno.
Predlagam, da se jih seznani z našim mnenjem, da ne bodo napako ponovili.

Še predlog snemanja (ali fotografiranje)v cilju:
Kamera naj bo nad samim tekačem ne pa 15 metrov ob strani.
Čas (brutto) in štartna tevilka se mora jasno mora videti.

Dobrih praks v tujini je veliko.

Ostalo je bilo super !!
Misho76 napisal/-a:Bom še klical in vztrajal naprej. Če kaj, sem trmast in vztrajen. Čip sem imel na desnem gležnju na traku za čip, tako kot vsaj 40% vseh ostalih tekačev. Če mi je zabeležilo čas na čisto vseh 5 km razdaljah, ne vem zakaj mi ne bi na cilju. Pa mi zgleda ni. Mogoče sem bil pa prehiter :lol: Ma jbg, takle mamo. Vseeno pa ostaja grenak priokus :roll:

Če pri rezultatih vtipkaš št. 388 in pogledaš video, se po moje vidi tvoj prihod v cilj.
:clap: :juhuhu: :hehe: Že en čas prebiram poročilca ob glasbeni spremljavi http://tunein.com/radio/Hard-Rock-Heaven-s136514/
zdej pa še jst mal :hack:

:juhuhu: :juhuhu: :TF) :toast: :juhuhu:
Pa smo ga, že ta 18-ič 21 km obdelal svojstveno letos :lol:
En tkole se je pa že zjutri začel, mislim zvečer.... Se odločim da grem brezčasno na 21 km, brez ure... :clap: :hehe:
Ker smo mel pridobitev novga Gasilca v http://www.gasilci-staraloka.com/novica_posamezno.php?newsid=146 smo malce šli počastit dogodek.. :toast: .Zaradi spreminjanja časa ponoč, sva jo z Marjanom že pred tem nastavila nazaj. :D
Se zutrej zbudim tam ob 5ih, :rol: uuu še je cajt...sem si mislil, da bom šel na vlak :driver: po 6 uri, pa mal 10kaše spodbujat. :clap: :juhuhu: :clap: ....zaspim naprej :ignore: :P se spet ob pol8 zbudim pa se skobacam v opremo nekej pojem, :piti: grem še na odvajanjenepotrebnega balasta..po moji uri 8:30 nekje. Me kliče foto majster :hehe: :nono: (ga je eden naokrog mal prnesu za nedeljo, pa se je z mano odloču odtečt km) kje sem, da se najdeva...mu povem da sem še doma, pa me poberejo :driver:
Jst čist sproščeno :rol: pojasnjujem, on pa :argue: :FO: se va zamudla ura je ..ja prot deset se vrti že.. :ignore: :oops: :lol: ..
Sem še en cajt tuhtov :roll: :?: ..koko ? sej sem jo dal nazaj.. :shock: ...no sva pol pršla do spoznanja de so teli telefoni tolk pametni, :evil: :lol: :nono: da se sami nazaj postavjo. :hehe: ..rezultat.....2 uri udzad sem se zbujav.....še dobr de je klical, bi drugače šel na vlak :oops: :roll: ...pol pa najbrž s kolesom do Lj. ko bi ugotavljal resnico. Bi pa bla zamuda z štartom. :lauf: :--
Celovška že zaprta, :?: :!: :idea: :cry: gremo na obvoznico pa za Center dol...se pripeljemo tko rekoč pred Cilj, no do Gradaščice 10:15 urca kaže pa se na hitr zrihtava in odtečeva do cilja. :lol:
Vmes srečujeva en kup znanih FEST :TF) fantov pa deklet se pozdravmo... :juhuhu: :cast1: :juhuhu:
Štartam na koncu 4. Cone, sam sem jih čakal malce višje :clap: pa spodbujal ostale :clap: tam pred 1. cono se obrnem in tečem s svojim ritmom...Prov lepo je blo gledati kako se počasi približujejo mi sotekači in sotekačice. :clap:
Me dohitevajo znani in manj znani pa kakšno rečemo, počasi se ritem prilagodi z ostalimi, s katerimi potem nadaljujem proti Cilju :lol: Desetka lepo, brez težav z užitkom kot ponavadi...Bolj proti koncu pa se že pojavljajo rahle težave pri nekaterih, :roll: :-(( posledično se kakšna zaustavi na cesti. :rol: ...jst pa u veri da je plac za menoj...brezskrbno direkt od zadej.. :lol: .še dobro da ni bilo prehitre brzine tko pa samo ritnarit, :-- pa pogovor če je vse OK pa gremo naprej-nazaj. :P
Še Dunajska pa bo gotova :clap: :juhuhu: ...ta 18. Ljubljanski....se je že večini poznala utrujenost, :| pa so se mi nastavljal pred mislim za mano.. :hehe: :nono: ..
Zanimivo mi je bilo de so ga meli vsi u ksiht, :roll: :o men je pa skoz u hrbet pihal ta nesramno dobri veter. :hehe: :-- :hehe:
Cilj vse bližji, en kup poznanih obrazov, ki nas spodbujajo še te zadnje km, metre...na konc pa Zoki, strečing, intervju, hidracija, mal debate z poznanimi tam u parku in v okolici, masaža, pa futr...pa konc za nedeljo. :laola
ČESTITAM VSEM nam k smo ga tudi 18ič podelali tegale Ljubljanskega, ČESTITKE VSEM, ki ste dosegli CILJ, pa ne se sekirat zaradi časa, a ni lepše, če te kakšn mal pocuka pa kakšno rečete, k se že en čas nista :juhuhu: :cast1: :rol: vidla.
:laola :laola
ČESTITAM tudi vsem, organizatorju z vso podporo Policije, Gasilcev, Varnostnikov, fantom in dekletom, ki so pomagali pri postavljanju in razdeljevanju hrane in pijače, pa VSEM, MUSKONTARJEM, ki ste nas bodrili ob progi, kakor tudi POHVALE NAVIJAČEM na vseh koncih kroga in Ciljni ravnini. POMAGA. :clap:
No ZAHVALJUJEM se pa tudi Marjanu http://www.mops.si/Easyrig.html, ki naju je do časa spravil na Štart.
Če rabte kej posnet.....ga komot pokličete pa se zmente..sej se prlagaja ...men sej tud. :juhuhu: :cast: :rol:
Aja de ne pozabim :oops: :roll: , bil je moj PRVI RIKVERC TEK na 21 km :-- :juhuhu: :lauf: :rol: , najbrž ne zadnji. cajt 2:27 kot sem si planiral ga 8) mal skoz probe.
Ugotovitve pa so, :hack: po dolgotrajnem rikvercanju, se pri utrujenosti zna že malce zaplesti z nogami :lol: sprobal :rol: , ker se tudi drugim dogaja, utrujenost, bolečine, krči... je potrebna večja previdnost, ker se kar ustavijo na sred ceste, :nono: sam pa ne odreagiraš takoj :driver: :) Pa smo vkop bli :hehe:
Ko se na cilju ustaviš :D se svet še naprej kar odmika :lol: :hehe: :rol: sem sprobal, ko sem se na kantelaber naslonu de se malce meča raztegnem :cry: sem meu občutk kot da je luč napol pritrjena :hehe: :rol: se mje kar odmikalo....še en cajt....
Zanimivi občutki so to.. :laola...za sprobat..sam NA LASTNO ODGOVORNOST :lol:

Želim vam hitro okrevanje in lepe trenutke še naprej ob užitkih teka pa drgod tud seveda :clap:
Ojla maratonci in maratonke!!! :D
Zdej pa še jest par besed o mojem 5-tem jubilejnem maratonu. :wink:
Nedeljsko jutro se je začelo in končalo v najboljši družbi na beli kavi hmmm...kako pa drugače hehe
Vmes pa hmm...zaključne priprave kar na toplem v lokalu, potem pa skupno na štart...uff nismo bili med zadnjimi ampak vseeno že kar pestro v štartnih boksih...še zadnji štosi med sotekači in že gremo...seveda na začetku mal paziš, da ne bi koga ponesreči spotaknil ampak je do prvega ovinka že vse na svojem mestu...vseskozi tečem v svojem ritmu, počutje super, smeji se mi,...prvi krog mine tik, tak,..zavijem v drugega potem pa nekak ni stekl...glava bi, noge pa mal štrajkajo...prvič kot, da bi vedel :D imam pri sebi mp3...vtaknem slušalke v ušesa in gremo "uživat"...tempo itak pade ampak po pravici povedan mi je čisto vseeno...važno, da tečem in da pridem do cilja...vmes mal počvekam z kakšnim sotekačem...eni mal čuden gledajo, enim je še do pogovora...km minevajo sicer mal počasnej kot ponavadi ampak se ne damo hehe...kar naekrat za mano znana senca...Avi oujeee..."muc ajde greva...skupej, pejt, pejt"...uff ko bi lohka hehe...Avi ti sam gasa v cilju se pa itak počakamo ;)...in je šlo lepo naprej...počasi in ziher...še zadnji ovinek...nasmeh in cilj!...vesel in srečen...seveda v cilju počakamo še na ostale "soborce" in skupaj analiziramo kako in kaj se je dogajalo na progi...vsem gre na smeh in to šteje! :D
...in že smo na beli kavi! :wink:

Super je blo, hvala vsem navijačem...super ste!!! :laola
Nasplošno vzdušje enkratno, organizacija itak vse štima! :clap:
LJ maraton 2014...see yaa :wink:

p.s.
Bravo in čestitke vsem za vse pretečene kilometre, razdalje,...predvsem pa "kapo dol" Petru & ostalim za pretečenih vseh 18 maratonov!!! :laola
zz topka napisal/-a:Ma, dej, povej mi, kolk si imela številko, da te dobim v rezultatih in pogledam, če bi te nemara zaradi burje lahko jast prehitela? Ker proti vetru gre pa meni very fejst... :lol: :D :laola Ta je pa zaresen! :laola

1352.
Saj po eni strani je pa prav dobro, da je bil veter! Tako imam dober izgovor!
Si predstavljaš, kaj bi bilo, če ne bi bilo vetra, pa vseeno ne bi tekla dosti bolje? :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA