Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Marjan Zupančič Odločitev je padla,v petek 4h 00 štartam v Tržiču ,, čeprav sem pred 14 leti rekel da nikoli več :) , OČITNO SEM POZABIL KAKO JE BILO :clap: :clap: :clap: :--( :D :D
Cilj je priti varno okoli,kako bom hiter pa bo plan B, Če mi bo kdo slučajno križal pot se priporočam za kak požirek pijače in kako spodbudno besedo:) Še nekaj oientacijskih časovnic če bo šlo vse OK TRŽIČ 4 00, Dobrča 5 15, Begunjščica 7 00, Ljubelj 9 00, zgornja dolga njiva 13 00 , Javornik 15 00, Storžič 16 00, tržič 18 30 , časi so zgolj informativni in pobožne želje:) , upam da vreme zdrži :laola :clap: :clap: :clap:
Jurti ob 4h v tržiču-upam da ne bo vreme preveč nagajalo. :laola

Jutri bo pretežno oblačno. Predvsem v južni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo, proti večeru pa bodo padavine ponehale. Na zahodu države se bo delno zjasnilo.
Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem okoli 12, najvišje dnevne od 10 do 15, na Goriškem in ob morju okoli 20 stopinj C.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA