- 24 Nov 2008, 17:02
Kot mnogi veste ali pa tudi ne, ta vikend bodo volitve. Ne v državni zbor ali za predsednika Slovenije, ampak za nas vseeno pomembne. Volitve za organe v triatlonski zvezi Slovenije.
Volilo se bo namreč:
* Predsednika
* Upravni odbor
* Nadzorni odbor
* Disciplinsko komisijo
in vse to za naslednje 4 letno obdobje.
Pravico glasovanja imajo vsi klubi, ki so člani TZS in sicer po dva glasova. Tisti z manj licenciranimi tekmovalci pa po en glas.
Ker vedno povem kar mislim, oz vse kar me zanima tudi vprašam, bi rad od vas zvedel in dobil komentarje, pripombe, pohvale in predloge.
Najbolj me zanimajo predvsem rezultati dosedanjega dela TZS in njenih članov v zadnjih 4 letih in kaj je bilo pomembnega storjenega s strani TZS za razvoj triatlona kot vrhunskega športa in triatlona kot rekreacije v Sloveniji.
Tukaj je še seznam tistih, ki imajo glasovalno pravico:
TK LJUBLJANA – 2 GLASOVA
ŠD SOKOL – 2 GLASOVA
NOVICE EXTREME – 1 GLAS
TK TRISPORT – 2 GLASOVA
TK RIBNICA – 2 GLASOVA
TK TRIGLAV KRANJ – 1 GLAS
TK MARIBOR – 2 GLASOVA
TK GORENJSKA – 2 GLASOVA
MULTISPORT KLUB KRŠKO – 2 GLASOVA
TK KRŠKO – 2 GLASOVA
ŠRK CELJE – 2 GLASOVA
TK LINDAU – 1 GLAS
TK MARATON PTUJ – 1 GLAS
ŠK 3K ŠPORT – 2 GLASOVA
TK MAMUT – 2 GLASOVA
ŠD TRIBOR – 2 GLASOVA
Ko izvem še vse točne kandidate, ki se potegujemo za mesta v naštetih organih jih posredujem, lahko pa jih tudi kdo drug če jih ve.
lp
Volilo se bo namreč:
* Predsednika
* Upravni odbor
* Nadzorni odbor
* Disciplinsko komisijo
in vse to za naslednje 4 letno obdobje.
Pravico glasovanja imajo vsi klubi, ki so člani TZS in sicer po dva glasova. Tisti z manj licenciranimi tekmovalci pa po en glas.
Ker vedno povem kar mislim, oz vse kar me zanima tudi vprašam, bi rad od vas zvedel in dobil komentarje, pripombe, pohvale in predloge.
Najbolj me zanimajo predvsem rezultati dosedanjega dela TZS in njenih članov v zadnjih 4 letih in kaj je bilo pomembnega storjenega s strani TZS za razvoj triatlona kot vrhunskega športa in triatlona kot rekreacije v Sloveniji.
Tukaj je še seznam tistih, ki imajo glasovalno pravico:
TK LJUBLJANA – 2 GLASOVA
ŠD SOKOL – 2 GLASOVA
NOVICE EXTREME – 1 GLAS
TK TRISPORT – 2 GLASOVA
TK RIBNICA – 2 GLASOVA
TK TRIGLAV KRANJ – 1 GLAS
TK MARIBOR – 2 GLASOVA
TK GORENJSKA – 2 GLASOVA
MULTISPORT KLUB KRŠKO – 2 GLASOVA
TK KRŠKO – 2 GLASOVA
ŠRK CELJE – 2 GLASOVA
TK LINDAU – 1 GLAS
TK MARATON PTUJ – 1 GLAS
ŠK 3K ŠPORT – 2 GLASOVA
TK MAMUT – 2 GLASOVA
ŠD TRIBOR – 2 GLASOVA
Ko izvem še vse točne kandidate, ki se potegujemo za mesta v naštetih organih jih posredujem, lahko pa jih tudi kdo drug če jih ve.
lp