- 26 Apr 2009, 18:50
Praktično nove moške superge, odlične za tek po terenu - trail (gozdne in gorske poti, travniki, makedam...), krajši čas pa se z njimi da teči tudi po asfaltu. Nepremočljiva patentirana GoreTex membrana in robusten profil na podplatu omogočata tek in hojo po dežju, snegu in blatu. Čevelj je primeren za osebe z normalnim stopalom ali mogoče z rahlo supinacijo.
Pegasus je že vrsto let vrhunski Nikeov model, ki ga uporablja veliko zahtevnih tekačev, sedaj pa so mu dodali tutdi nepremočljivo GoreTex membrano. Ima tudi prostor za Nike+ s katerim se lahko povežete na vaš ipod.
Superge so praktično nove, nošene le dvakrat, nato pa sem ugotovil, da so mi za malenkost prevelike, kar je tudi razlog prodaje.
Številka je 43 (US 9.5)
Cena: 70 €
Za vse ostale informacije sem dosegljiv na e-mailu in telefonu:
uros.pusnik@telemach.net
031-297-034
Sem iz gorenjske.

Pegasus je že vrsto let vrhunski Nikeov model, ki ga uporablja veliko zahtevnih tekačev, sedaj pa so mu dodali tutdi nepremočljivo GoreTex membrano. Ima tudi prostor za Nike+ s katerim se lahko povežete na vaš ipod.
Superge so praktično nove, nošene le dvakrat, nato pa sem ugotovil, da so mi za malenkost prevelike, kar je tudi razlog prodaje.
Številka je 43 (US 9.5)
Cena: 70 €
Za vse ostale informacije sem dosegljiv na e-mailu in telefonu:
uros.pusnik@telemach.net
031-297-034
Sem iz gorenjske.