uradni Poletov program vadbe v letu 2003 za začetnike in za tekače, ki so že pretekli 21 km (povzeto po magazinu :polet, avtor Beno Piškur)
#353
Zdaj so v okviru te teme zbrani skoraj vsi letošnji programi vadbe. Manjka program za 11. teden, ker smo nekam založili tisto številko Poleta a jo bomo že izbrskali. Jutri pa prideta na vrsto še aktualna programa za 26. in 27. teden.

Programi od 18. tedna dalje so iz "tehničnih razlogov" označeni z "ne prezri". Ker so bili programi od 1. do 17. tedna vnešeni za njimi, bi le-te sistem prikazoval na vrhu seznama. Tako pa sem ga "prisilil" v pravi vrstni red...

Tema sama je "zaklenjena" in ne omogoča dodajanje notic s strani uporabnikov foruma. Če mislite, da bi bilo koristno imeti prostor za debato o programu treninga, mi to sporočite po elektronski pošti ali zasebnem sporočilu in odprl bom primerno javno temo.
Uporabniški avatar
 ero
#699
hoj in spet se moram opravičiti, ker z zamudo objavljam programa za 37. in 39. teden, tistega za 38. teden sem pa še dolžan, ker sem nekam založil Polet #39 :cry:

hja, očitno mi tik pred koncem zmanjkuje časa ali pa mi ga druge zadeve preveč poberejo. slabo, slabo ...

OK, dovolj jamranja. Ostaja še par dni do LM in zdaj je pomemben pozitiven odnos!
Uporabniški avatar
 ero
#709
Hoj,

na voljo je tudi program za 38. teden in tako je seznam zaključen. zdaj nam preostane le še, da se do nedelje dobro spočijemo :)

potem pa kar po pameti ...

če ste za, bi se novembra (v obliki debate) lotili kake primerjalne analize programov treninga?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA