Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Za vikend sem se v dobri :TF) družbi potepal po Veroni...po sobotnem prihodu ter problemčkih z dvigom štartnih številk... :evil: :shock: :oops: (moj številko so izročili nekomu drugemu oz. eni skupini... :roll: :bum: ) in sem potem moral počakati na novo... :), na štartnih številkah je bila poleg imena oznaka SVK (Slovaška)... :shock: :oops:, eni so ta problem reševali z :argue:, drugi smo se vdali v usodo, da smo na tej tekmi slovaki... :evil: :roll:
S samo dirko sem zelo zadovoljen... 8), na začetku sem se odločil, da se bom držal zajčkov za 1.20, ampak tile zajci niso bili kar tako :nono: :shock: :) in so bili v bistvu zelo dirkalno nastrojeni oz. imeli interno tekmo, tako, da sem po 7 kilometrih ugotovil, da se ne bom vmešaval v njihovo dirko in sem jih spustil naprej... :roll:, sama proga je bila sicer kar zahtevna z veliko vzponi in spusti, pa tudi na nekaterih odsekih, kjer so bili tlakovci je malo drselo...na 10 km sem imel čas 37.04 min in na 16. km 60 min in nekaj drobiža, zato sem upal, da bom tekel po 1.20... :) :roll:, zajcev nisem več opazil, je pa res, da je bilo veliko ovinkov... :evil: :), Garmin mi je nameril 21.27 km, ne vem pa koliko mu glede na konfiguracijo proge lahko verjamem... :roll: :oops:
Rezultati:
http://www.winningtimesportservices.it/ ... =X&F=&PN=1

Ja, nč, čestitke vsem za odlične rezultate.... :clap: :cast: in se vidimo na naslednjih dirkah... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA