Gorenjska, moj planet je nov niz tekaških prireditev v večjih krajih in glavnih turističnih središčih na Gorenjskem. V letu 2015 bo vanj vključenih 8 lokacij/prireditev
#346999
V seriji Gorenjska, moj planet na začetku šprintamo in takoj po Tržiču se bliža že drugi letošnji tek, Tek Petra Levca Skirca v Trzinu.

Prireditev bo v soboto, 23. aprila 2016, s pričetkom ob 10. uri.

Več informacij: http://tek.trzin.si/

Predprijave (še do petka, 15. aprila): http://tek.trzin.si/prijavnica/

Ta tek ima posebnost - štirinožne tekače, ki so kot kaže še bolj naviti kot dvonožni:

Slika

Običajni/e tekači(ce) pa uživajo takole:

Slika
#347346
Včeraj sem bil zaradi spleta okoliščin tudi jaz udeleženec tega dogodka.
Prepuščamo ti otroke, do dveh so tvoji. Uf, dolga bo, če bomo doma. Gremo v Trzin na tekmo. Vse tri posadim na zadnji sedež in že smo v središču dogajanja, kjer se zares dogaja. Kužki, igrala, otroške delavnice in že je bil na vrsti tek za najmlajše, kjer smo seveda tekli vsi štirje. Taj je bil prav ponosen, saj sva prehitela nekaj punčk. Vsak otrok je vcilju dobil medaljo in vrečko dobrot. Prišel je čas tudi mojega teka - otroci so bili medtem v varnih rokah mentorjev- in me na prihodu v cilj bučno pozdravili. Sledi malica -( po zapletu z bonom, ki so mi ga zjutraj ob prijavi pozabili dat, v treh sekundah zadevo reši spiker)- velik krožnik neokusnih makaronov, po katerih so planili moji današnji varovanci in ga v momentu izpraznili!!??
Naj pohvalim organizacijo z motivacijo in varstvom otrok, odlično označeno progo, zelo lepo urejeno spletno stranjo, okrepčevalnicami in postrežbo...za rezultat se je pa moral vsak sam potrudit - meni pretežno ravninska proga žal ne leži.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA