povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 dusan
ero napisal/-a:Dušan, nisem vedel, da so v savinjski ekipi tudi Primorke? :D

Ne samo to. Na vseh prijavnicah smo čitljivo napisali TEKAŠKI FORUM, na listi rezultatov pa ... Res jim marsikaj škriplje. No, naslednje leto bomo sigurno prišli z številčnejšo ekipo, da se bodo za vedno zapolnili kdo je TEKAŠKI FORUM :D :D :D
Uporabniški avatar
 bigfrik
Enim ne pomaga prav velik! :twisted: Smo si pa mi zapomnili kaj je dobra organizacija,pa ne njihova ,ampak ta vasa,al pa ce recem kar nasa! :clap:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dušan a veš kaj je po mojem bilo.Jaz sem se na prijavnici podpisal pod AK TRIGLAV KRANJ Tekaški forum, ker sta mi oba pri srcu to je dejstvo.Potlej so pa oni tako na oko, saj veš piši kao na prvom listu vidiš :lol: :lol: :lol: popiši vse ostalo enako :lol: :wink: !
Ja naslednje leto pridem skoraj zagotovo, ampak ne zaradi Grosupljega ker kar je pa tole škripalo to je pa višek, resnično.Glede na to da to poteka že 14 leto zapored in da bo naslednje leto 15tič zapored.Kolikor je meni jasno praktično ne bi smelo nič škripati razen v kolenih :lol: :lol: :wink: pol po 24urah teka.
Ma sedaj se bomo pa lepo v red spravili poškodbe in vse ostalo potem pa imuri novim zmagam naproti!
Še dobro da sem si pisal svoje čase za vsak krog in sem potem lahko imel argumente.Je pa dejstvo, da je to žalost kar se dogaja, ampak kaj češ čas teče naprej in mi pred njim :lol: :lol: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Filipid
O organizaciji bi se lahko marsikaj napisalo. Taka organizacija traja že toliko časa, da ima že kar dolgo brado.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ta brada se bo počasi navijala okoli mize in bo končala kot zgodba o Kralju Matjažu :lol: :lol: .
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA