Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#372416
"Za 1€ na Blegoš in nazaj", se je bohotil prijazen razpis pred trinajstimi leti na ekranu. Seveda se vabljive zadeve ni smelo zamuditi, pa vseh naslednjih tudi ne. :D Lepa proga, dobra družba, znosna cena - Blegoš lepo vabi.
https://www.facebook.com/KBKtrail
Uporabniški avatar
 zz topka
#372417
Ajej, ma, kej že 13 lejt je od tega? :shock:
Sem prav morala mal poguglat v prvo poročilo KBK-ja, ker vem, da so ble same lejpe besejde wkuli tega :D Link do poročila:
viewtopic.php?f=2&t=15063&p=224743&hilit=za+1%E2%82%AC+na+blego%C5%A1+in+nazaj#p224743
Ma, sem dobila potičko za najtežjo in zdej prow rejs ne vem,... :shock: 8) kej ta možakar zraven mene je KBK? :D
NAJTEŽJA NA BLEGOŠ 2010.jpg
NAJTEŽJA NA BLEGOŠ 2010.jpg (112.4 KiB) Pogledano 2789 krat
 TONEK
#372421
Peresno lahka glede na sotrpina.
 TONEK
#372746
Bla bla bla...
Valentina, lepo te prosim, pridi navijat! Na tisto dooolgo, zoprno ravnino, kjer niti teč ne morem več brez vzpodbude. Čez Col Godovič, Žiri... boš kot bi trenil v Kopačnici.
 TONEK
#372748
Upam, da bo veter pihal v pravo smer. :D
 TONEK
#372750
Očitno je 'povlejklu' v pravo smer, saj me je na Blegoš kar neslo, z njega pa še bolj. :D S super filingom in še boljšimi vremenskimi pogoji sem celo izboljšal lanski rezultat.
Jutranja svežina, parking poleg štarta, kjer so tudi prijave in kavica, ter cel kup poznanih ljudi ti že pred tekmo polepša dan. Tokrat imam palice v rokah že na štartu, previdno jih stisnem k sebi, da štartna množica oddivja mimo mene in je ne oviram. Že ob prvi pravi vzpetinici jih aktiviram in z užitkom enega po enega - do vrha hriba. Tam pogledam na uro - 10.26h. Dobro vem, da je zmagovalec že tik pred ciljem, dober kilometer nižje. Vzpona je konec, čaka me še najzahtevnejši del poti. Ob vključenem radarju in sto procentni previdnosti do cilja le nekajkrat zahodim, za nagrado najbolj povprečen čas sem bil za pet minut prehiter, za najtežjega tekmovalca 30kg prelahek, nagrade za najboljšega repetaša, kjer bi zagotovo zmagal, pa žal niso podeljevali. :D :D Kot rečeno, ričet odličen, oznake ob progi in okrepčevalnici prav tako. Žal se je spet malce zavlekla podelitev, za izžrebano praktično nagrado sem imel prenizko štartno številko (1) , ki je bila zagotovo čisto na dnu vreče, kamor žrebalna otroška ročica seveda ni segla :cry: . Orehovo potico smo načeli že včeraj, s Stezičarjem pa lepo poplaknili današnje kosilo.
Hvala za super preživet dan, Boštjan, upam, da oba vzdrživa vsaj do dvajsetega jubileja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA