Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 garač
Na naslednjega prlaufam iz dolenjske :lauf: ...sam tega pa preskočim... sej veš, sobota....radenci...21-ka... :oops: :roll:
bobr napisal/-a:AŠL tudi letos organizira več cooper testov. Naslenji četrtek popoldan bo na kodeljevem.
Več info v vabilu: http://www.as-lj.si/upload/Vabilo%20na% ... %20maj.pdf

Jaz grem in bom tam ob 17ih, verjetno pride tudi AVI. Gre še kdo s foruma? In ne mi z izgovori da so v soboto radenci :lol:

Imam drug izgovor. :oops:

No mogoče pa le pridem. :idea:
Uporabniški avatar
 PUHKO
Jst še dobro leto "hodm" na cooperjev test, pa mi še ni ratalo, tko da se bom max potrudu, da mi ta četrtek uspe :)
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Sem jaz htel it že na prvega, če mi bo časovno šlo skoz ziher pridem čeprav me v soboto čaka 42ka :lol: :wink: da se mal ogrejemo pa za družbo :wink:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, jaz tudi verjetno pridem okoli 18 ure, da vidim kje sem letos na šprinterski razdalji... :roll:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Lepo lepo nas bo kar nekaj. Jaz bom rahlo zamudil oziroma mi ne bo uspelo točno ob 17ih. Se vidimo jutri.
Uporabniški avatar
 PUHKO
Hudiča.....danes me boli grlo, tudi glava se že oglaša....če bo jutri enako....me spet žal ne bo.....pa drugič :?
Uporabniški avatar
 AVI
Obivankenobi napisal/-a:Ja, jaz tudi verjetno pridem okoli 18 ure, da vidim kje sem letos na šprinterski razdalji... :roll:

....glede na to, da bo tam Obivankenobi....pomeni da se bo spet teklo hitro...upam, da mi bo šlo hitreje kot nazadnje, ko sem se udeležil testa....Slika
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
AVI napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Ja, jaz tudi verjetno pridem okoli 18 ure, da vidim kje sem letos na šprinterski razdalji... :roll:

....glede na to, da bo tam Obivankenobi....pomeni da se bo spet teklo hitro...upam, da mi bo šlo hitreje kot nazadnje, ko sem se udeležil testa....Slika

Ja, AVI, tokrat bom poskušal izboljšati svoj PB na 2400 m, ki je zaenkrat še 8.35 :lol:, ja, nč bomo vidl kako bo :roll:

Lp!
Uporabniški avatar
 bobr
Zmaga je bila naša :!: Obivankenobi je blestel s svetlobno hitrostjo ter osvojil najhitrejši čas dneva :). AVI mu je sledil kolikor je lahko in si za las prislužil priznanje z 10ko. Maj je z zen tehniko pridobil priznanje :lol:. Jaz sem po svoje odtekel ta test in mi je malo zmanjkalo da bi šel pod 9 minut. Vsi smo bili v cilju več ali manj zadovoljni z izidom ;). Za konec še kratka analiza.

Naslednji v Ljubljani je jeseni. Kar vpišite si datum v koledar :) http://www.sportnikoledar.si/public.php?txt=cooper
Uporabniški avatar
 AVI
...ja...res je.... tek, včeraj je uspel...kakor tudi analiza.....hvala Maju, za rešitev s Slika, saj sva oba z mojo prišla na tek brez Slika......tako, da se v priliki oddolžimo....Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA