Domov » novice » Pridruži se Salomon šoli trail teka!

Pridruži se Salomon šoli trail teka!

ZAKAJ ŠOLA TRAIL TEKA?

Vse več ljudi teče v naravi, kjer pozabiš na skrbi in uživaš v sedanjem trenutku. Trail running je tek v naravnem okolju, ki prebudi notranje čute in poskrbi za popoln odklop od vsakdanjega stresa. Tehnika trail teka se je do danes močno spremenila in napredovala, temu pa sledi tudi razvoj tekaških copat, oblačil in ostalih dodatkov. Zato je še kako pomembno, na kakšen način v naravi tečemo, kako se prilagajamo različnim terenom in predvsem: katera oprema je za nas primerna.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEM?

Salomon vam v sodelovanju z Intersportom in tekaškima trenerjema, kineziologoma in svetovalcema za zdrav način življenja Luko Hrenom ter Urošem Kožarjem, letošnjo jesen omogoča, da izboljšate svojo tehniko teka v naravi!

salomon_sola_teka

Pridružite se nam na TRAIL RUNNING TEKAŠKIH AKADEMIJAH, kjer boste deležni treh izjemno zanimivih predavanj:

1. KAJ JE TRAIL TEK,

2. TEK PO HRIBU NAVZDOL in

3. KAKO SE IZOGNEMO POŠKODBAM ter BREZPLAČNO VIDEO ANALIZO teka.

Na zaključnem dogodku bomo teorijo prenesli v prakso: dobili se bomo v PARKU TIVOLI, kjer boste z izkušenima tekaškima trenerjema Luko in Urošem, pretekli izbrano tekaško traso (krajša, srednja, daljša) ter izpopolnili svoje trail tekaške korake. Strokovnjaka Luka in Uroš bosta prav tako z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja, tekli pa boste lahko s povsem novimi tekaškimi copati Salomon SENSE ESCAPE.

KAKO SODELUJEM?

TRAIL RUNNING TEKAŠKE AKADEMIJE so brezplačne in so namenjene tako začetnikom, kot izkušenim tekačem. Prav tako boste lahko testirali novi tekaški copat SALOMON SENSE ESCAPE, ki vas bo navdušil s svojo mehkobo, stabilnostjo, nizko težo in vsestranskostjo.

PRIJAVI SE TUKAJ

Sense_escape_m_w_lores

»Nove tekaške copate SALOMON ESCAPE lahko ekskluzivno poiščete le v prodajalnah INTERSPORT  in v spletni trgovini INTERSPORT.«

 

NAJ VSI TERENI POSTANEJO VAŠE IGRIŠČE!

PRIJAVI SE in izboljšaj svoj tekaški korak pod budnim očesom najboljših!

Capture

 Prijava na dogodke in več o novem Salomon SENSE ESCAPE  TUKAJ

Avtor: urednik
Oznake

Podobne objave

Dodaj odgovor

Login

Lost your password?