Domov » novice » Iščete tekaški copat, s katerim boste lahko tekli po vseh terenih?

Iščete tekaški copat, s katerim boste lahko tekli po vseh terenih?

Odgovor je Salomon SENSE. Linija tekaških copat, ki je tako vsestranska, da boste staro tekaško obutev lahko nadomestili z enim samim tekaškim copatom.

FW17.KEYVISUAL-A4-LIGHT.TRAIL.RUNNING

V liniji tekaških copat SENSE boste našli tri modele, s katerimi lahko tečete po asfaltu, zavijete na makadamsko pot, ali pa odkrivate zahtevnejše terene. Za svoj najljubši model se boste odločili glede na vaš način teka. Končno imate lahko en tekaški copat, ki je primeren za vse vrste terena.

KAJ IMAJO SKUPNEGA TEKAŠKI COPATI SENSE?

salomon_nature_400Revolucionarna rešitev se skriva v jedru tekaških copat, ki sestoji iz visoko-odzivnega vmesnega podplata Energy cell+ in ekstremno lahke in vzdržljive zmesi OPAL. Skupno delovanje obeh materialov imenujemo TEHNOLOGIJA VIBE, ki učinkovito blaži vibracije in zmanjšuje utrujenost ter možnost poškodb na daljših tekih. Tekaški copati SENSE  ohranjajo vzdržljivost in stabilnost trail tekaških copat, hkrati pa združujejo vrhunsko blaženje, ob izjemno nizki teži.

S tekaškimi copati SENSE vprašanje »Ali nosim primerno obutev?« ni več potrebno.


Obožujete tek v naravi, vaša tehnika pa ni dovolj izpopolnjena? Z NOVIM SENSE RIDE, boste osvojili pravilne tekaške korake na vseh terenih!

sense_rideDovolj blaženja, da lahko z njim podaljšujete število pretečenih kilometrov, TEHNOLOGIJA VIBE, ki zmanjšuje utrujenost, stabilnost in vrhunski oprijem stopala so lastnosti, zaradi katerih boste pripravljeni tudi na najdaljše teke, ne glede na podlago s katero se boste srečali.

SALOMON SENSE RIDE – Vrhunsko blaženje. Lahkotnost cestnih tekaških copat. Vzdržljivost in oprijem trail tekaških copat.

 

Priložnostni in težji tekači pozor! S SENSE PRO MAX boste varno, hitro in učinkovito nadgradili svoje tekaške rezultate, nad dodatnim blaženjem pa preprosto navdušeni.

sense_prom_maxPopolno razmerje med zaščito in izjemnim blaženjem, vas bo navduševalo na vseh terenih in poteh. Mehki pristanki in lahkotni prehodi iz petnega na prstni del, vas bodo s SALOMON SENSE PRO MAX spremljali ne glede na vrsto podlage, po kateri boste tekli.


SENSE PRO MAX – blaženje in vsestranskost,  na raznolikih tekaških poteh.

Izkušenejši tekači si boste iz linije SENSE izbrali model SENSE PRO 2:

nature_promax

SENSE PRO 2 nudi popolno razmerje med oporo in naravnim gibanjem stopala. Koncept prevzet iz tekmovalne linije Salomon S-LAB, je popolnoma prilagojen vsakdanjemu teku. Idealen je za tiste, ki si želijo združiti svobodo naravnega gibanja in izzive na novih tekaških poteh.

SENSE PRO 2 – Stopite korak bližje k naravi in začutite svobodo naravnega gibanja med tekom!

Video TUKAJ

 

 

SALOMON SENSE – Živi spontano. Čas je za igro! #TIMETOPLAY

 

linija_sense_740

 

Več informacij na: salomon.com

Avtor: urednik
Oznake

Dodaj odgovor

Login

Lost your password?