Domov » novice » 12. maj bo dan za 4. Ultra-Trail Vipavska dolina

12. maj bo dan za 4. Ultra-Trail Vipavska dolina

Spoznajte Vipavsko dolino v vsem sijaju: od nepozabnih razgledov, spomladanskih vonjav, okusov, ki spodbudijo duha, do gostoljubnih domačinov.

Začutite Ultra-Trail Vipava Valley v čistem, naravnem okolju, s strmimi vzponi v gorskem terenu, navdihujočimi vinorodnimi kraji, vrhunskimi vipavskimi vini in gastronomijo; ter dih jemajočimi razgledi od Julijskih Alp, Dolomitov in vse do Jadranskega morja. Napolnite se z neskončno energijo Vipavske doline!

Najdaljša, 106-kilometrska preizkušnja, obkroži Vipavsko dolino: iz Ajdovščine se vzpne na Goro, z najvišjih vrhov ponuja čudovite razglede od Jadrana pa do Alp, tek skozi Trnovski gozd in strm spust v Dolino. Ob vzponu na južne obronke Vipavske doline se ji pridruži še 50-kilometrska preizkušnja, start bo v Vipavskem Križu, bogati razgledi, skozi vinograde, ravno pravi čas za okušanje vipavskih češenj.

Najkrajša, 30-kilometrska, trasa zaključuje krog okoli Vipavske doline s strmim vzponom na Nanos, tek skozi gozd in krasen spust v dolino proti cilju.

Avtor: urednik
Oznake

Podobne objave

Dodaj odgovor

Login

Lost your password?