Domov » novice » Slastne ploščice z okusom temne čokolade in tropskega sadja so idealen način za doseganje optimalne teže

Slastne ploščice z okusom temne čokolade in tropskega sadja so idealen način za doseganje optimalne teže

bodykey by NUTRILITE™ nadomestilo obroka v obliki ploščice je učinkovit, enostaven in preprosto zdrav način za manjšanje telesne teže, vzdrževanje optimalne telesne teže ali doseganje ciljev glede zdravega življenjskega sloga!

bodykey je bil razvit pri NUTRILITE, ki je številka ena v svetu med vitamini in prehranskimi dopolnili.  Je blagovna znamka, ki zagotavlja celotno paleto prehranskih izdelkov in izdelkov za dobro počutje, vključno z bistvenimi vitamini in minerali, antioksidanti, zeliščnimi dopolnili, športno prehrano in nadomestki obrokov.

Na voljo je v dveh slastnih okusih: temna čokolada (s kakavovimi zrni in mandlji) in tropsko sadje (z mangom, jabolki, marelicami, lanenimi semeni in sončničnimi semeni). bodykey nadomestilo obroka v obliki ploščice je bilo razvito v skladu z nepopustljivo visokimi standardi blagovne znamke NUTRILITE.

bodykey nadomestilo obroka v obliki ploščice je:

  • obogateno s 13 vitamini in 11 minerali,
  • ima visoko vsebnost beljakovin in vlaknin,
  • prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov (te spodbuja kalcij), normalni presnovi makrohranil (spodbuja biotin), normalnemu sproščanju energije pri presnovi (to spodbujajo različni B-vitamini),
  • ne vsebuje nobenih umetnih barvil, konzervansov, sladil, palmovega olja ali gensko spremenjenih sestavin
  • je združljivo z vsemi vrstami prehrane bodykey – enostavno se vključi v vsako rutino ali življenjski slog
  • priročno pakiranje v posameznih porcijah – odlično za uživanje na poti.

Razvajajte svoje brbončice s slastnimi okusi in uživanjem v vsakem grižljaju na svoji poti do zmanjšanja telesne teže in zdravega življenjskega sloga!

Preverite tudi Slastni juhi z okusom šampinjonov s peteršiljem in piščancem po azijsko , okusno in priročno alternativo kosilu ali večerji in se zlahka uvrsti tudi v najnapornejše urnike. Nadomestni obrok juhe, poln vitaminov in mineralov, je odličen način, da lažje pridete do želene telesne teže ali jo ohranite, medtem ko vaše telo ostane dobro prehranjeno in vaše brbončice zadovoljne. Preprosto nadomestite enega ali dva redna obroka na dan z nadomestnim obrokom juhe, da ostanete na dobri poti na najbolj okusen način.

NUTRILITE izdelke, ki jih proizvaja podjetje Amway, je mogoče kupiti ekskluzivno preko nosilcev Amwayevega posla  (NAP).  Za več informacij obiščite: http://www.amway.si, pokličite 01/584 4100 ali pišite na amway_slovenia@amway.com .

Sponzorirana objava

Avtor: urednik
Oznake

Podobne objave

Dodaj odgovor

Login

Lost your password?