Domov » novice » Ljubitelji teka v naravi, pozor! Pred vrati je tek zDravo jutri

Ljubitelji teka v naravi, pozor! Pred vrati je tek zDravo jutri

Le še nekaj tednov nas loči do okolju najbolj prijaznega teka v Sloveniji, ki tokrat nosi novo ime in ponuja osvežen program. V nedeljo, 9. junija, se boste na edinstveni trasi po obrežju reke Drave lahko pomerili v teku na 5 km, 10 km ali v teku trojk na 5 km.

Tradicionalni tek v čudoviti naravi neposredno med Dravo in hidro-energetskim kanalom je maja letos prejel certifikat zagotavljanja kvalitete in standardov na rekreativnih tekih, ki ga podeljuje Evropska atletska zveza. S tovrstnim certifikatom se lahko pohvalijo le še štirje slovenski teki.

Prijave

Prijavite se lahko do 2. junija 2019 preko spletne prijavnice. Cena prijavnine je do 20. maja znaša 5€, do 2.junija 10€ ter 15€ na dan dogodka. Cena vključuje:

  • brezplačen prevoz iz Maribora do Čistilne naprave Maribor,
  • bone za brezplačno hrano in pijačo, ki jo tekmovalec prejme po prihodu na cilj,
  • štartno številko s čipom za enkratno uporabo,
  • spominsko majico,

Tek bo potekal v nedeljo, 9. junija 2019, na lokaciji Čistilne naprave Mariboru v Dogošah s štartom ob 9.30. uri. Vse prijavljene udeležence po teku čaka pester spremljevalni program s plesnimi in glasbenimi točkami. Za povrnitev moči bo vsak udeleženec prejel kupon za brezplačno hrano in pijačo.

Več informacij o teku najdete na spletni strani ali na Facebooku.

3, 2, 1… zDravo jutri!

 

sponzorirana objava

Avtor: urednik
Oznake

Dodaj odgovor

Login

Lost your password?