Domov » novice » 4. MARIBORSKI MESTNI TEK LETOS POD SLOGANOM ”MARIBOR LAUFA”

4. MARIBORSKI MESTNI TEK LETOS POD SLOGANOM ”MARIBOR LAUFA”

Športna zveza Maribor letos že 4. zapored organizira mestni tek, namenjen športnim navdušencem in tekačem rekreativcem. Kot smo že vajeni, bo tudi letos trasa speljana skozi samo mestno središče in bo med tekom ponujala slikovite poglede na najlepše točke Maribora. 5 km in 10 km trasa sta speljani tako, da se lahko po njih podajo ljubiteljski tekači kot tudi tisti, ki se bodo na trasi spopadli s časom. Posebno mesto pa bodo letos na teku dobile družine. Družinski člani, mlajši od 15 let, bodo ob prijavi svojih staršev tekli brezplačno, prav tako pa bodo za najštevilčnejšo družinsko udeležbo na teku pripravljene prav posebne nagrade.

Organizatorjem je v ponos tudi tesno sodelovanje z novim glavnim partnerjem teka – znamko Continental. Nemški tehnološki velikan, ki po svetu zaposluje okrog 240.000 ljudi in je najbolj poznan po svojih premium pnevmatikah, ima namreč prav v štajerski prestolnici sedež za prodajo in marketing pnevmatik za devet držav v regiji Adria.

Sodelovanje sicer ni naključje, saj se filozofija znamke in mestnega teka prepletata v marsikateri točki, med drugim tudi v sloganu #gibajmaribor. Continental svojo pripadnost teku kaže skozi sodelovanje z znamko Adidas – Continentalova gumena zmes namreč omogoča boljši oprijem najboljšim tekaškim copatom njihove blagovne znamke. Sodelovanje Adidasa in Continentala je znano pod sloganom »Get Your Grip« oz. »Občuti oprijem«, z njim pa želijo pri Continentalu poudariti, da dober, varen stik s podlago namreč ni pomemben le ob vožnji z vašim avtomobilom, ampak tudi ob tako vsakdanji stvari, kot je tek po ulicah domačega mesta. Continentalovi podplati, tako kot pnevmatike, dokazano ponujajo odličen oprijem tako na suhih kot mokrih podlagah.

Vsak udeleženec bo v cilju okrog vratu prejel spominsko medaljo. Pripravili pa smo tudi štartni paket, ki bo letos prav posebno bogat. V tekaški vrečki bo tekaška majica, bidon, ki ga podarja vsakemu udeležencu Hervis, Mueller bo vsakemu udeležencu podaril Muellercold instant – suhi led za enkratno uporabo, da boste po teku lahko ohladili razgrete mišice ter ostala presenečanja naših partnerjev.

300x250
Avtor: urednik
Oznake

Dodaj odgovor

Login

Lost your password?