Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
#363866
ZdravkoC napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Hočeš reči, da pred medvedom si pa že? :shock:

Jaz tečem s psičko Suli in medvedi se je bojijo.
Zadnjič je raztrgala enega medveda.
Je pa res, da je bil plišast.


No, vidiš. Medvedi se je bojijo. Klopi prav nič ...Hm ... :roll:
#363880
zz topka napisal/-a:Zdravkec, po mojem si ti tolk hladnokrven tip, da te niti klopi ne marajo... jast pa glih obratno...tudi,če hodim samo po poti, sem letos fasala že vsaj 100 komadov - klopov, mislim. :mrgreen:


Valentina, jaz ti rečem, da je to tvoja spirulina. Ker odkar si jo oglaševala par let nazaj in sem jo začel uporabljat, sem tudi jaz magnet za klope. Približno 150 letno jih nabašem. Pa seveda pošljem v večna lovišča. :shock:

Je pa res, da so moji tekci po neurejenih stezicah, polnih praproti, grmovja in trave. 8)
#363882
Hja, Boštjan,... odkar sem izgubila mesečnino :oops: (2 leti- posledično imam seveda viška krvi), se je moja kri tako poboljšala, da ne nucam več spirulin... . Na krvodajalski vsake pol leta moj hemoglobin b.p. :clap:
Klopi pa so me marali tudi že pred začetkom jemanja spiruline, tako da, ne vem, če je to to... :shock:
Ja, kam pa, kot v večna lovišča naj jih pošljem? Naj ga lepo dam v travco nazaj in rečem: "O, klopček zlati, luštkan, cmoček, pejdi še na koga druzga, dej, ne sam name...?" 8)
To z medotmi pa je tudi tako... par let nazaj jih je blo 600, zdej jih je en tavžent ( po ocenah). Matere vidijo tudi s štirimi :?: mladiči.
Če se tako zelo množijo, ubijat se jih ne sme, in hkrati bi jih radi imeli okoli nas in hkrati ne, torej, če so del nas... ja, pa dajmo jim v ustavo zapisat, da naj bojo ko Kitajci... enega froca in amen! :oops: 8) :D
Bejžmo pred parlament... :lol:
#364824
pinkfloyd napisal/-a:Še nekaj ne-tekaškega razmišljanja v tekaških jutrih :)

http://jutranjatekaskarazmisljanja.blogspot.com/


Odličen zapis na aktulano tematiko :clap: . Sama sem prav tako spremljala zadevo z zadržkom do podjetij in posameznikov, ki so vse skupaj izkoriščali in še izkoriščajo za samopromocijo. Vrh so ideje FB objav podjetij, ki za vsak deljen post in vsak všeček na strani podjetja darujejo v ta name - pa res? Meni osebno se zdi to podla samopromocija na račun bolnega otroka.
Včasih tudi sama med tekom premlevam takšne stvari v glavi in opažam, da se ogromno idej ali izdelkov proda na račun ''dobrobiti'' šibkih oziroma nam oglaševalci trkajo na vest. Nenazadanje tudi rekreativce zelo targetirajo - primer ''z nakupom izbranih dodatkov za tek prispevate za športne štipendije''. ipd. :roll:
 ogi
#366766
Hvala bogu grem jaz ven na tek, da stvari odklopim in ni boga da bi med tekom razmisljal o koroni, politiki ali pa magari o tem, kaj bom naredil s svojimi apartmaji, ki so ze skoraj en mesec zaprti in kot kaze se lep cas bodo.
Ampak ima pa pisec definitivno hudo prav.
#366774
trac napisal/-a:Bistvo darovanja je, da podariš s srcem in ne pričakuješ ničesar v zameno za to. Tu mi vedno pride na misel prilika o 'daru uboge vdove'.


Zelo lepo in natančno, bravo! Žal ga le malo ljudi razume. :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA