Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 bartely
#371360
V soboto 25. marca 2023 na praznik občine Dol pri Ljubljani bomo že 21. tekli in hodili na Murovico. Štart bo pred kulturnim domom v Dolskem ob 9:15 za pohodnike ter ob 10:00 za tekače . Več v razpisu na spletni strani ŠD Partizan Dolsko.

Vabljeni!

Lp Dušan

https://www.sddolsko.si/
#371362
Tudi nam organizatorju je žal, da je na ta dan toliko fajnih prireditev ampak smo se zavezali občinskemu prazniku, ki časti našega največjega matematika Jurija Vego!
 milk
#371367
bartely napisal/-a:Tudi nam organizatorju je žal, da je na ta dan toliko fajnih prireditev ampak smo se zavezali občinskemu prazniku, ki časti našega največjega matematika Jurija Vego!


Enkrat sem vam že napisal, pa ponavljam. Občinski praznik najbrž ne pade vsako leto na soboto. Mislim, da bi bilo enako dobro, če bi ga obeleževali v nedeljo in se s tem izognili vskoletnemu podvajanju z ostalimi prireditvami.
#371369
Zdravo vsem privržencem tekanja in tudi drugačnega miganja.
Joj se moram popraviti. Pri objavi teka na Murovico sem nehote zapisal, da je tek v soboto 25. marca na občinski praznik. Napaka! Občinski praznik je na rojstni dan Jurija Vege to je 23. marca, proslavo pa občina vedno organizira prvo soboto po njegovem rojstnem dnevu v kraju Zagorica ob rojstni hiši in takrat domača društva ŠD Partizan, ŠD Zagorica in TD Dolsko stopimo skupaj in počastimo kulturni dan še z rekreacijo. Res pa tudi je, da teka ne krasi množičnost ampak srčnost izvedbe saj smo občina v srcu Slovenije.
 milk
#371414
Mogoče pa le ni tako slabo, da je na isti dan kot Primož. Za tek na Murovico se vsaj lahko prijaviš pred štartom, za Primoža pa so predprijave. Glede na to, da ne obetajo ravno lepega vremena, na Primoža ne bom šel. Ker pa je napoved nekoliko negotova, saj naj bi bile občasne krajevne padavine, bom v primeru, da ne bo ravno deževalo, prišel v Dolsko.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA