vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

 gjj
#295109
Zdravo, zapadlo je kar nekaj snega in počasi se bo začela nova sezona, oz če ima kdo informacije, kje se da teči prosto tehniko v okolici LJ ali na gorenjskem naj prosim sporoči. Hvala in lp g
 igor9x
#295190
Da se prismučat iz Podkorena v Rateče.Fino je tudi,ker so italjani cesto proti Belopeškim splužili a ne do asfalta in jo niso uničili z peskom in soljo(nepredstavljivo za nas)Skratka da se nabrat kilometrov.
 krso
#295427
Za prosto tehniko so potegnili eno špuro tudi v Medvodah vendar pa proge še niso odprte saj delajo sneg non stop, sem pa progo preizkusil prvi dan po zapadlem snegu in je bilo super, bilo je tudi nekaj krtin in ledu, ki pa so ga zagotovo z umetnim snegom ze odpravili, bom šel pa danes ponovno preizkusit progo če bo posijalo sonce, in sporočim najnovejše pogoje proge, vendar glede na sliko na kameri je snega več kot dovolj.
Uporabniški avatar
 MitjaG
#295430
Tudi na Lokvah nad Novo Gorico smo po dolgem času dočakali urejeno tekaško progo za skate in proga sploh ni slaba, čeprav ni prav dolga (2 kroga, vsak po dober kilometer). Upajmo da bo prenesla prihajajoči dež:(
 gjj
#295783
Zdravo, je kdo seznanjen z dejanskim stanjem prog v Medvodah? Kamera, ki kaže stanje v živo, kaže prižgane reflektorje, me pa skrbi, da bi prišel jutri tja in se ne bi dalo teči.. Če kdo ve kaj več se priporočam za informacije... lp
 krso
#295792
da podam mal informacij glede medvode, proga je dolga 1 kilometer, odprta je tudi ponoči, snega je dovolj, ravno danes sem tekel super pogoji pa letiš po progi :D. na sredini prog sta potegnjeni tudi 2 špuri za klasiko in pa po obeh stranskih dolžinah po ena tako da je tudi za klasiko poskrbljeno. sicer pa si lahko tuki pogledate razmere v živo preko kamere: http://www.sportmedvode.si/?J=40000000
 markzm
#296059
Živijo!

Letos je tekaška progra tudi na Bledu v Veliki zaki.
Imajo top za umetno zasneževanje proge, progra je zratrakirana. Ponujajo tudi izposojo tekaške opreme Fischer. Imajo pa tudi ogrevan šotor,kjer se lahko preobujete in preoblečete in nekaj spijete.

Cenik:
Tekaška proga odrasli 3 €
otroci 2 €
sezonska: odrasli 40 €
sezonska: otroci 30 €
Izposoja opreme za tek neomejen čas 10 €

Več pa tukaj:
http://gamesbled.com/slo/zimska-pravlji ... liki-zaki/
Uporabniški avatar
 gumpy
#296294
Danes je bilo na Pokljuki prav fino :D Sicer veliko rekreativcev in tekačev iz klubov, vendar se večina lepo umika hitrejšim.
Motocross je še vedno lepo vozljiv (ni leden). Debelona snega na progi je na spodnji meji, vendar ravno dovolj za dober trening.

lp
 Evkaliptus
#297427
Pozdravljeni, so-tekači :wink:
Končno smo ga dočakali tudi v nižinah. Ali kdo ve, kakšno je stanje v Kosezah, se lotijo urejanja proge takoj, ko zapade sneg? Vsaka info. prav pride, zato hvala že vnaprej :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA