prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 miciM
#175877
mene danes ne bo, lenuharim
Uporabniški avatar
 raziskovalec
#175934
Prvi krog v dvoje, drugi krog v četvero. Naklepetal sem se, da je 20 km minilo kot blisk. A je bil dež? Tako pravijo. :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
#175937
Pozdrav!

8) Povedal bom po pravici. Meni je bilo vroče. :) Oba kroga. :) He, he, sva v prvem z Razijem prav čvekala čez ves egometer. :D Seveda je bobr v drugem pokazal, da forma še ni bohvekaj. ;) Moja seveda. :D Ampak se trudim. :) Razdelitev moči je bila pravilna, da nisem omagal pred koncem. :D Torej, taktiko še obvladam. :twisted: V rahli zmedenosti sem nekaj začel bajat še o intervalih, pa me je še1PR lepo poslala domov. Menda sem moral nafutrat živali v hlevu. ;) Hvala.
In potem smo jo pujsnili domov.

Lp, oranzni slon (aka El'Polho)
Uporabniški avatar
 bobr
#175942
Ah daj no čist v redu je bilo, sploh dež ful paše :wink:.
Razy in alja sory ker sem jo popihal domov sam me je zeblo ker sem cepec doma pozabil jakno.
Uporabniški avatar
 še1PR
#175980
oranzni_slon napisal/-a:...V rahli zmedenosti sem nekaj začel bajat še o intervalih, pa me je še1PR lepo poslala domov. Menda sem moral nafutrat živali v hlevu. ;) ...
:lol: :lol: Glede na to, da je bila že na začetku čista štala, je bila rešitev - vrnitev v hlevček - po moje najboljša rešitev! :wink: :lol:

Sem bila važna kot petelin na gnoju s tremi mušketirji. :D Baje se pozna zimsko spanje, tako smo ugotavljali, da smo debeli kot pujsi :twisted: , od vseh dnevno-službenih aktivnosti zmatrani kot psi :evil: , s psiho krhko kot metulji :shock: . Slon je bil trmast kot vol :twisted: , ko je določal smer teka in drugopristopnika sva poskusila nastopiti dominantno kot leva :D , pa sva počepnila kot kuri :oops: . Je bobr dal znak za štart in smo mu sledili pohlevno kot ovce :) . Medtem so se štali pridružile še dežne kaplje in se množile kot zajci :D . Iz vetrovk smo gledali kot žabe :twisted: v solati (ups BTW ZABEC je kljub napovedim zgleda manjkal). Ker sem počasna kot polž :roll: (pa ne un iz polžje sekcije, uni niso počasni!) , se me je razy usmilil, čeprav je na koncu trdil drugače. Medvedka :) je med potjo poskušala vabiti k sebi in moj želodec je tulil kot volk :twisted: . Pogovor se je začel o tistih, ki kradejo kot srake :) in so zviti kot lisice :D ter zaključil o rigajočih oslih :shock: in grulečih golobčkih :heart . Bobr je bil hiter kot blisk. Končali smo zadovoljni kot bubrek v loju (ups blisk in bubrek nista živali) in mokri kot miši 8) , čeprav med vsemi temi živalmi dežja sploh nismo opazili...

Kako je bilo pa doma z mačkoni :cmok: in mačkami :cmok: pa drugič...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
#176029
:clap: še1PR
Vrana vrani ne izkljuje oči in zato danes gledam kot sokol, berem te zapise in postajam ob njih moder kot sovica na leksikonu. Včeraj sem pa stegoval vrat kot žirafa, obžaloval, da nisem kamela (voda v grbi), se bal, da sem od napora flekast kot zebra, upal, da ne srečam preveč kameleonov.
Pridne TF mravljice pa so pritekle v cilj, nismo bili osli, tudi grešni kozli in koze ne, le en slon, bober in še dve ne preveč premočeni ptici.
Uporabniški avatar
 Sončka
#176086
Hmmm, tale Golada je bila pa res zanimiva... :roll: En kup živali...
Uporabniški avatar
 ZABEC
#176092
Zabec ni uspel priti. Rit sem dvignil in sem dokončal nekaj na hiši.
Imel sem spotoma plezalni trening (Po lojtri gor in dol :lol: ) 100X.

Se bom pa drugič pridružil. Samo se mi zdi, da ste prehitri za mene.


lp
Zabec
Uporabniški avatar
 še1PR
#176100
raziskovalec napisal/-a:Vrana vrani ne izkljuje oči in zato danes gledam kot sokol, berem te zapise in postajam ob njih moder kot sovica na leksikonu. Včeraj sem pa stegoval vrat kot žirafa, obžaloval, da nisem kamela (voda v grbi), se bal, da sem od napora flekast kot zebra, upal, da ne srečam preveč kameleonov.
Pridne TF mravljice pa so pritekle v cilj, nismo bili osli, tudi grešni kozli in koze ne, le en slon, bober in še dve ne preveč premočeni ptici.
:cast: Mi je že sedaj žal, da moram za naslednji teden Jusufu oddati opravičilo... :wink: :)

ZABEC napisal/-a:Samo se mi zdi, da ste prehitri za mene.
:shock: Morda si tole moje :arrow:
...Ker sem počasna kot polž...
spregledal :?:

Sončka napisal/-a:Hmmm, tale Golada je bila pa res zanimiva...
Smo te pogrešali!!!
Uporabniški avatar
 Jusuf
#176823
Hoj!

8) Mucki moji, samo, da se ne pozabi. :P Danes je četrtek, dan za Golado. :twisted: Pridite toplo oblečeni. :)

Lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 miciM
#176830
Jaz imam za danes zdravniško opravičilo :lol: :lol: :lol:


:wink:
Uporabniški avatar
 dannae
#176849
upam, da se danes pojavim tudi v cilju..... :shock:

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 AVI
#176864
...danes po dolgem času spet GoloUrh s pričetkom ob 16.15 .... če je še kdo ZA ....tempo - zmeren....ja, imajo noge še svež spomin na kališče... :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
#176869
A pride tudi kdo, ki deluje na sloumoušn?
  • 1
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 400

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA