- 09 Maj 2011, 16:07
#253112
Še ena, ki se podpišem pod tvoj post Semjul. Res svaka čast...
Tudi meni je vedno bolj pomemben način priprave hrane in da je le ta sveža, če se da domača... Prišla sem do spoznanja, da sem vedno bolj zadovoljna s čisto preprostim načinom priprave obroka. Zadošča mi samo popečena ribica, olivno olje, veliko domače sveže solate, po vrhu pa domače jabolko. Res njamsi Ali samo jajčka na oko in domač pirin kruh ali pa solata iz stročjega fižola z bučnim oljem. Če imam samo kuhan krompir brez vseh dodatkov (razen soli in "šnitloha" ), sem že srečna...Skratka čim manj komliciranja, analiziranja in obremenjevanja. Res pa je, da smo čisto pozabili poslušati svoje telo - in tega se je potrebno ponovno "naučiti"
Tudi meni je vedno bolj pomemben način priprave hrane in da je le ta sveža, če se da domača... Prišla sem do spoznanja, da sem vedno bolj zadovoljna s čisto preprostim načinom priprave obroka. Zadošča mi samo popečena ribica, olivno olje, veliko domače sveže solate, po vrhu pa domače jabolko. Res njamsi Ali samo jajčka na oko in domač pirin kruh ali pa solata iz stročjega fižola z bučnim oljem. Če imam samo kuhan krompir brez vseh dodatkov (razen soli in "šnitloha" ), sem že srečna...Skratka čim manj komliciranja, analiziranja in obremenjevanja. Res pa je, da smo čisto pozabili poslušati svoje telo - in tega se je potrebno ponovno "naučiti"