prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 panasonik
#330878
Pozdravljeni!
Ali ste kupovali na spletni strani SportDirect kjer so nekatere cene smešno nizke pa zanima ali ste bili zadovoljni z robo?
Uporabniški avatar
 štenga
#330979
Jaz sem že parkrat naročil. Poceni je res vendar:
- ne moreš se zanašati na velikost (dobiš S, ki je večja od L in obratno)
- enkrat so mi poslali napačno številko čevljev, ko sem jim rekel, da naj zadržijo pravo številko (na voljo je bil le še en par), so rekli da ne morejo, ker morajo najprej dobiti moje vrnjene. Ko so jih dobili seveda prave številke ni bilo več
- praktično od vsega kar sem naročil nosim le par majic s kratkimi rokavi, vse ostalo je bolj za napoto (no mogoče kaj nosim, pa ne vem da je iz SD :)).
- pri vsakem naročilu sem dobil šalico šport direkta :)

Če boš naročil boš dobil, če boš pa zadovoljen pa je drugo. Pa veliko sreče.
Uporabniški avatar
 Scooby
#330980
Jaz vse kar naročim preko interneta prej probam pri nas. Če ne, potem ne naročim.

Preko sportsdirect sem naročil že tri pare superg in bil vedno zadovoljen.

Lp, Miha
Uporabniški avatar
 sandiS
#330995
Jaz kupujem pri Sports-Direct že nekaj let in nikoli nisem imel problemov. Vse tekaške superge kupujem pri njih preko spleta. Res pa je da probam prej pri nas v trgovini.

Pri njih sem kupil celo BMX-a za otroka. Nikoli še nisem imel slabe izkušnje, vedno sem bil zadovoljen.
Uporabniški avatar
 štenga
#330999
štenga napisal/-a:- praktično od vsega kar sem naročil nosim le par majic s kratkimi rokavi, vse ostalo je bolj za napoto (no mogoče kaj nosim, pa ne vem da je iz SD :)).


Haha, me danes žena popravi in našteje vse stvari, ki jih imam&uporabljam iz Sportsdirect-a -> in jih je kar nekaj :lol:.

Glede superg pa tko ni problema, razen če imaš to nesrečo kot sem jo imel jaz (da dobim napačno številko - ne tisto ki sem jo naročil, v vmesnem času pa vse ostale že razprodajo).
 Roy Batty
#331303
A to naročate preko sportsdirect.com ali preko slovenske verzije sports directa? Ali gre pri naši različici zgolj za direktni prevod strani in vse stvari pošiljajo iz tujine k nam?
Uporabniški avatar
 tadejz
#331308
Roy Batty napisal/-a:A to naročate preko sportsdirect.com ali preko slovenske verzije sports directa? Ali gre pri naši različici zgolj za direktni prevod strani in vse stvari pošiljajo iz tujine k nam?


Gre samo za prevod. Pride v slabem tednu dni.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA