področje za najavo in objavo fotogalerij s tekaških prireditev in dogodkov

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 metkamarjetka
niki napisal/-a:
lament napisal/-a:Ojla, mnozica mojih fotk je dostopnih na http://foto.vodopivec.si/1/0/103.

Bo pa zaradi vecje kolicine fotk v bliznji prihodnosti (zelo verjetno se danes) nanje dodan cas maratona, da se boste na njih lazje nasli...

LP, Samo

Hvala za fotke, jaz sem se celo našla gor :D

tudi jaz :D .

si pa bil priden :cast: . edino čas se mi zdi, da ni čisto točen :twisted: (sem smotana a ne), ker sem bila jaz npr. pri (pod) 57 min že na cilju.
Uporabniški avatar
 solatka
metkamarjetka napisal/-a:
niki napisal/-a:
lament napisal/-a:Ojla, mnozica mojih fotk je dostopnih na http://foto.vodopivec.si/1/0/103.

Bo pa zaradi vecje kolicine fotk v bliznji prihodnosti (zelo verjetno se danes) nanje dodan cas maratona, da se boste na njih lazje nasli...

LP, Samo

Hvala za fotke, jaz sem se celo našla gor :D

tudi jaz :D .

.

Jaz tud, jaz tud... :wink:
Hvala.
Uporabniški avatar
 AVI
Maša napisal/-a:
AVI napisal/-a:
DAVID 08 napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:tkole... polžke smo se potrudile, navijale, vzpodbujale,
vseeno upam, da smo komu z dretjem aplavzom ;) cepetanjem in fotkanjem polepšale zadnje metre ;)

Kej ste pa ble, vas ni blo nč slišat :D !

...o je blo je blo...slišat...polžke... :lol: :lol: :lol:

To si pa mene slišu, sem bla pridna :D Čestitam, AVI!

....a ti si bila najbolj glasna..:lol: ..heheheheh...malo heca mora bit.... :lol: :lol:
.....drugač ste bli pa super vsi....
 lament
Na fotkah je prikazan bruto cas maratona v trenutku, ko je bila posneta fotografija, in je zagotovo pravilen, nahajal pa sem se priblizno pol minute (10km) oziroma dobro minuto (21/42km) pred ciljem, tako da je to potrebno upostevati pri preracunavanju casov v koncne bruto case.

LP, Samo
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lament napisal/-a:Na fotkah je prikazan bruto cas maratona v trenutku, ko je bila posneta fotografija, in je zagotovo pravilen, nahajal pa sem se priblizno pol minute (10km) oziroma dobro minuto (21/42km) pred ciljem, tako da je to potrebno upostevati pri preracunavanju casov v koncne bruto case.

LP, Samo

bo držalo! se Ti opravičujem, saj je bilo tako ali tako mišljeno mal za hec :wink: ..... veš kako je: tisti moj ntto čas 56 in še nekaj mi je tako k srcu prirastel.... pol pa na sliki zagledam 57 + :roll: :evil:

hvala Ti še enkrat :wink: . je že romala med My pictures...
Uporabniški avatar
 PENA
Zdravo Samo,
tudi jaz sem se znašla gor, si jo lahko downloadam ali pa če mi jo pošljete po mailu - sem sicer že poslala mail vam.

Prosim lepo :))))

Hvala
Pena
Uporabniški avatar
 IRA
AVI napisal/-a:
Maša napisal/-a:
AVI napisal/-a:
DAVID 08 napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:tkole... polžke smo se potrudile, navijale, vzpodbujale,
vseeno upam, da smo komu z dretjem aplavzom ;) cepetanjem in fotkanjem polepšale zadnje metre ;)

Kej ste pa ble, vas ni blo nč slišat :D !

...o je blo je blo...slišat...polžke... :lol: :lol: :lol:

To si pa mene slišu, sem bla pridna :D Čestitam, AVI!

....a ti si bila najbolj glasna..:lol: ..heheheheh...malo heca mora bit.... :lol: :lol:
.....drugač ste bli pa super vsi....

Maša, maša ... ne vem, če si bla ti :lol: :lol: :lol:
Ksenija, nikica in jaz smo mu skoraj pred noge padle, tako smo visele dol z ograje in se drle ... "AVI, AVI, AVI!"

:D :D :D

No sej mogoče si se pa ti tut drla, sam te me nismo slišale ... :twisted:

Lp

P.S. Mene dans mal grlo boli :wink:
Uporabniški avatar
 Maša
IRA napisal/-a:
Maša, maša ... ne vem, če si bla ti :lol: :lol: :lol:
Ksenija, nikica in jaz smo mu skoraj pred noge padle, tako smo visele dol z ograje in se drle ... "AVI, AVI, AVI!"

:D :D :D

No sej mogoče si se pa ti tut drla, sam te me nismo slišale ... :twisted:

Lp

P.S. Mene dans mal grlo boli :wink:

Hehehe, hudič babji polžkast :twisted: Mene tut grlo boli! :lol: :lol: :lol: Res pa je, da sem bila sama osamljena in zato definitivno bolj tiha kot tri :D
Uporabniški avatar
 IRA
HA!

Prav ti je, kva si nas pa ignorirala v cilju...
Sva se s Ksenjijo pošteno namučili, da si na naju sploh uč vrgla ...

... tko si pa sama ostala, hi! :lol:

Važno, da smo navijali za vse naše in našenaše :twisted:

Sem pa jest osebno sfalila erota in lenči :roll:
Uporabniški avatar
 Maša
IRA napisal/-a:HA!

Prav ti je, kva si nas pa ignorirala v cilju...
Sva se s Ksenjijo pošteno namučili, da si na naju sploh uč vrgla ...

... tko si pa sama ostala, hi! :lol:

Važno, da smo navijali za vse naše in našenaše :twisted:

Sem pa jest osebno sfalila erota in lenči :roll:

A ne kako sem bila naduta?! To je pa zihr zarad nadodličnega rezultata :lol:
Vem, da sem se odpravila do vas v cilju, ampak se je vmes nekaj zgodilo, da sem se obrnila in šla drugam. Ampak ne vem kaj pa kam, če me ubiješ :roll:
Šment, ne.
Uporabniški avatar
 Sončka
dannae napisal/-a:Tokrat uživala tako v teku, kot v fotografiranju. Zajčki z vsemi baloni. zaenkrat... pa lonely z 88, pa navijači ob progi, pa Sončka in 5rca, da o vitezih ne govorim, Tini tokrat inkognito brez tf majčke, čebelca se ga drži pod roko.. JanaS in JST sta razturili, drugi se pa najdte, če se morte u tej gužvi...
pozdravček
d
fotke

Hej Dannae,

pa ti si žurala na progi. A je to sploh možno, mene je zeblo, pa sem bila v bundi. :D
Čestitke za LM in za super fotke!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA