področje za najavo in objavo fotogalerij s tekaških prireditev in dogodkov

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 mazi
mojA napisal/-a:Meduza, hvala za slike! Sem kot bojevnik :D

Ampak najbolj sta mi všeč Lili in Matjaž !! Kolk sta luštna !! BRAVO za vajin 2. DUO MARATON !!!
HVALA... :cast: (dobro skrivava utrujenost... :wink: )
Uporabniški avatar
 ROSI64
Fotke z moje strani še sledijo.

Škoda je le, da vseh članov TF ne poznam in sem se orientiral predvsem po dresih, ki so bili razpoznavni že od daleč. V tako veliki množici je težko vse prepoznat. Nekatere sem zagledal šele ko so tekli mimo mene, kar je za fotkanje prepozno, ker sem uporabljal teleobjektiv.

Trudil sem se, uspeh boste pa vi ocenili.
Uporabniški avatar
 AVI
..MatjazV...hvala za dobre fotke...super...drugje se še nisem našel...heheheh.... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
tudi me polžke smo iskale prepoznavni znak TF... mogoče se kdo najde tam, 21 in 42 km ;) nismo sam navijale smo tud fotkale ;)
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Slik je letos res veliko. Meni so najbolj všeč tiste s proge, ko so poslikani vsi navijači in malo podoživiš progo. Danee super!
Jaz sem šla poslikat prvi start, vendar so zaradi slabih nastavitev na slikah samo prividi tekačev. :(

Dodajam pa povezavo na sestrine slik, teh je pa tudi veliko, več kot 800 skupaj, so pa v dveh albumih in v manjši resoluciji.

500 SLIK in še 309 SLIK

in šenekaj izbranih.
Uporabniški avatar
 5rca
Samo:-) napisal/-a:Jaz sem pa slišal kar dosti navijanja v stilu "Dajmo Tekaški forum!". Na 14km, ko sem rabil največ vzpodbude, pa mislim, da je bila 5rca ( :?: ), ki je za mano zaklicala še "Daj Samo!". joj kak so noge poletele :D

Hvala vsem navijačem :clap:

ja ... priznam :oops: :wink:

a raglje pa nisi slišal? :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
Sončka napisal/-a:
dannae napisal/-a:Tokrat uživala tako v teku, kot v fotografiranju. Zajčki z vsemi baloni. zaenkrat... pa lonely z 88, pa navijači ob progi, pa Sončka in 5rca, da o vitezih ne govorim, Tini tokrat inkognito brez tf majčke, čebelca se ga drži pod roko.. JanaS in JST sta razturili, drugi se pa najdte, če se morte u tej gužvi...
pozdravček
d
fotke

Hej Dannae,

pa ti si žurala na progi. A je to sploh možno, mene je zeblo, pa sem bila v bundi. :D
Čestitke za LM in za super fotke!

žurala je, slikala navijače, jim dajala puloverje pa čez 5 km jemala nazaj ... pa take reči ... z enim velikim nasmehom non stop na obrazu :lol:
Uporabniški avatar
 Grinhorn
mateja.hribar napisal/-a:Dodajam pa povezavo na sestrine slik, teh je pa tudi veliko, več kot 800 skupaj, so pa v dveh albumih in v manjši resoluciji.

500 SLIK in še 309 SLIK

Ohoho to pa so res lepe slike, FF rules :shock:
Nazadnje spremenil Grinhorn, dne 28 Okt 2008, 16:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bigk
Ne morem verjeti, da sem pregledal že vsaj 5000 fotografij in se ne najdem na nobeni. Če ima kdo doma še kakšne fotke in opazi na njih številko 2553, bi bil zelo hvaležen, če mi jo pošlje.

Hvala.
Uporabniški avatar
 majcha72
bigk napisal/-a:Ne morem verjeti, da sem pregledal že vsaj 5000 fotografij in se ne najdem na nobeni. Če ima kdo doma še kakšne fotke in opazi na njih številko 2553, bi bil zelo hvaležen, če mi jo pošlje.

Hvala.

Poskusi tukaj - vpišeš svojo štartno številko. Ni vrag, da se ne najdeš...
Uporabniški avatar
 bigk
Sem poskusil in se našel na 2 fotkah v nekje v ozadju. Sem eno celo poskusil kupiti, pa sprejemajo samo plačevanje z Moneto, ki pa jo Simobil ne podpira :(
Uporabniški avatar
 maca
Hvala vsem fotografom, vsakemu posebej.
Vam je bilo še posebej težko, mi smo se greli s tekom, vi ste pa vztrajno fotkali, stali na mrazu, s prezeblimi prsti na spožilcu.

Zakaj na maratonih dobivamo medalje samo tekači, se mi zdi, da bi jih zaslužili tudi vi, tiste ta velike, maratonske.

Hvala še enkrat.
Uporabniški avatar
 primus
Hvala za fotke vsem, še posebno pa Davorju - tukaj se mi ni treba nič iskat :wink:
 spela*
bigk napisal/-a:Ne morem verjeti, da sem pregledal že vsaj 5000 fotografij in se ne najdem na nobeni. Če ima kdo doma še kakšne fotke in opazi na njih številko 2553, bi bil zelo hvaležen, če mi jo pošlje.

Hvala.

Tudi jaz se nisem našla.
 nenadb
Tudi jaz se zahvaljujem vsem, ki ste me ujeli na poti. In seveda tudi vsem, ki ste med tem tudi glasno vzpodbujali.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA