O pa res,dve leti nazaj pa takšna katastofa v Kropi. Sem že čisto pozabila! V glavnem kraj je danes zelo lepo urejen in nikjer ne duha ne sluha o poplavah.Je bilo prav zanimivo tečt po starem delu Krope pa gledat tista mala okenca okrašena z rožami.
Meni se tek sicer ni najbolj posrečil. Prvi krog je šlo po planu,potem pa sem na progi navzdol začutila bolečino na desni strani želodca,ki ni in ni hotela prenehati,tako da sem mukoma pripolžala do cilja.Še danes me malo črviči in vse kar dam v usta mi škodi. Ne vem,morda sem se preveč najedla(sport musliji z mlekom-3hpred tekom) ali napila na štartu v glavnem tek navzdol mi ne gre, saj sem se spomnila,da se mi je podobno zgodilo že na teku Gorenjskega glasa in v Dolžanovi soteski,kjer je povsod proga tako speljana,da gre nekaj km navzdol. Je pa res,da takega teka po asfaltu navzdol tudi nikoli ne treniram.
Otroški tek je pa zelo dobro uspel. Naša dva mulčka sta se zelo trudila in prišla pogumno skozi cilj.Mož je tekel z enim jaz z drugim otrokom. Me je kar malo skrbelo,ker je tamali star šele 4 leta,proga pa v klanec in to 1km.Mlajši sin pa je postal celo ponosni lastik pokala za najmlajšega udeleženca,ki ga je v roki stiskal celo pot do doma.
Enolončnica je bila odlična,družba pa tudi,tako da niti ni bilo tako mučno čakat na podelitev.Je bilo pa hecno,da sta sinova sedela pred podelitvijo na nagradah(mali leseni stolčki namenjeni regeneraciji zmagovalcem)!
Bazen je pa izredno pasal! Ven smo prišli prerojeni in ohlajeni.
Čestitke organizatorju ter ostalim domačinom za trud

,Bojanu in ROSI64 pa hvala za slikce sta se zelo potrudila.