področje za najavo in objavo fotogalerij s tekaških prireditev in dogodkov

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 banANA
@kustus, @svetovalec - Hvala za zgornje linke :)

Ejo punce ... kakšen se vam je zdel letošnji DM?! Jaz bi pohvalila progo na 10 km. Je bilo pa nekaj organizacijskih problemov pri progi na 5 km. Sama sem se namreč narobe postavila in sem štartala s puncami, ki so tekle na 5 km :( - tako da sem videla, da so se nekatere punce s tekom na krajšo razdaljo po približno dveh kilometrih morale vračati nazaj, ker naj bi zašle :oops: . Ne vem kako se je potem situacija razpletla.

Kot sem že zgoraj omenila, mi je bila trasa in tudi sam teren teka zelo všeč, je pa bila precej moteča gužva :roll: . Zame tako moteča, da bom naslednje leto premislila, če se bom prijavila. Prve tri kilometre namreč sploh nisem tekla. Nato se je približno dalo teči.

Pa še nekaj bi vprašala - ali je katera uporabila GPS proge? Meni je garmin na progi za 10 km, pokazal razdaljo 9,05 km. Se mi zdi malo velika razlika?!?

Lep pozdrav! :D
Uporabniški avatar
 Enkica
erika1 napisal/-a:Živjo!

Meni je Garmin nameril 8,84km. Po rezultatih sodeč bo razdalja okoli 9km kar prava.

lp

Zanimivo. Na zemljevidu meritev pokaže skoraj točno 10 km.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz sem imela dvome o dolžini proge, rezultat je predober glede na občutke :oops: .
Štartala sem približno na sredi 10km skupine in sem lahko tekla v tempu, ki ga zmorem.
Če je šlo v začetku bolj počasi, se je dalo nadoknaditi kasneje.
Motila me je situacija pri garderobi, red bi morali uvesti na začetku, ko so prišle prve. Zahtevati, da se postavijo vrste, jih ločiti med sabo s trakovi glede na številke...gotovo bi se dalo to izvesti bolje.
Kljub temu se mi zdi fino, da je tek med ženskami tako popularen, vsako leto srečam kakšno znanko, ki je tam ne bi pričakovala :D .
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Lepo preživet dan s tisoči ženskami okrog sebe :toast: .Nič novega: gužva, gužva, gužva. Vsepovsod. Pred WC, pred garderobo, pred štanti, pred menzo. Je bilo pa na konec koncev prav luštno. Pri taki masi ljudi je težko imeti vse pod kontrolo, tako da jim kakšno napakico oprostim. Hvala DM, da se je tako lepo potrudil za nas. Kot je napisala Asparagus, je pa prav lepo srečati kakšno znanko, ki je tam res ne bi pričakovala. Drugo leto spet pridem. Tek je bil tukaj bolj postranskega pomena. Važno je sodelovanje in zabava za katero je bilo res lepo poskrbljeno :juhuhu:
Uporabniški avatar
 levinja70
banANA napisal/-a:
Pa še nekaj bi vprašala - ali je katera uporabila GPS proge? Meni je garmin na progi za 10 km, pokazal razdaljo 9,05 km. Se mi zdi malo velika razlika?!?

Lep pozdrav! :D

Meni je moj polar nameril 9,450. Po moje se je signal nekoliko izgubljal pod mogočnim drevjem. Tako, da bo po moje razdalja kar prava.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA