področje za najavo in objavo fotogalerij s tekaških prireditev in dogodkov

Moderator: ero

#310936
Lep teka, proga je čudovita, prizorišče res enkratno. Kljub daljšemu čakanju za prijavo (kaj pa pridem zadnjo minuto), sem uživala na samem teku. Kljub opozorilu, table za obrat nisem videla (tisto belo-rdečo gradbeno tablo se pa spomnin). Sem pa zato po garminu na 5 km obrnila in se nasmejana sprehodila skozi cilj :D . Zaradi te nesrečne table je bilo čakanje na rezultate res zelo dolgo, tudi delilki hrane sta bili prijazni kljub majhni žlički za testenine :wink: . Zaradi čakanja sem se pa lahko naklepetala s sotekači.
Če bo zdravje in čas dopuščal, mi tale trasa prihodnje leto ne uide :clap: .
Aja, pa gledalci so nama s sotekačico rekli, naj manj klepetava in bolj tečeva :--
#310959
carlos.lopez napisal/-a:Spoštovani bobsaap!

Res ne vem, a nimate kaj druga za početi kot pa "pametovati" in "gnjaviti" za stvari, ki so mimo. Ste bili na teku in bi lahko tam svojo modrost "prodajali" organizatorju!

Lep pozdrav,No, no ... :evil:
Mislim, da je prav, da se pove, kaj je bilo narobe. Sploh če drži, da se je enako zgodilo že pred dvema letoma. Takrat očitno nihče tega ni povedal dovolj naglas. Če bi, bi organizatorji to mogoče le upoštevali.
#310969
carlos.lopez napisal/-a:Spoštovana Špela!
Samo v vednost.
Sam sem bil na teku in točno vem kaj se je dogajalo. Prav tako je bilo organizatorju na glas povedano kaj se je zgodilo in kako bi moralo biti v prihodnje. :laola


Prav, da ste povedali organizatorju. Prav tudi, da je bilo povedano tule. To je to.
Mene ni bilo in nimam namena braniti nikogar, povedala sem samo svoje načelno mnenje, kaj naj bi organizator storil v takšnem primeru.
#310973
Spoštovani carlos.lopez,

bil sem na teku in prav dobro vem kaj se je dogajalo!

Po končanem teku, ko sem izvedel, kako bojo rešili zadeve, sem svoje mnenje povedal tudi organizatorju, a se ga ni upoštevalo ... Govorim pa te zadeve "na glas" zato, ker se je takšna napaka (beri: če to sploh napaka je) organizatorju že zgodila ...

Po drugi strani pa razmišljam, če je sploh tukaj bil česa kriv organizator? Oznaka je bila, napis je bil ("10KM OBRAT"), kakršno koli reševanje nastalih težav in odštevanje časov je bilo po mojem mnenju popolnoma nepotrebno, a organizator je bil drugačnega mnenja in zadeve uredil drugače (njihova presoja - po mojem mnenju nepravilna).

Zakaj vse to pišem? Zato, da bodo drugo leto tole "težavo" z premajhnim, nevidnim, nejasnim, nerazločnim ... napisom rešili in da se tole več ne bo dogajalo ... jaz naslednje leto v Črno spet pridem in spet bom obračal pri tabli, kjer je to potrebno storiti, ostali pa ... eh, ni pomembno je, sej se jim bodo odbili časi. Hehe, malo za hec, malo za res. :D

carlos.lopez, če boste preverili nekatere moje objave na tem forumu boste lahko opazili, da tako kot sedaj tukaj grajam, zelo rad tudi POHVALIM tekmo, organizatorja in vse ostalo, če si to zaslužijo! ;)

PS. Pa brez zamere!

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA