- 31 Maj 2008, 22:10
Ja, bravo, Inot, to pa prav res ne tudi sama ne vem, v kateri državi smo bili danes.
V glavnem, glede teka samega: sama sem si zaradi lanskih izkušenj v Kopru rekla, da bom kroge štela svojemu ZZ Topu in da si bom zapomnila, kateri so pred njim, da bom vedela, po komu se orientirat, če slučajno kje zaškripa...
In prav to se je seveda tudi zgodilo. Ona dva reveža od Timinga sta prav kmalu zabredla, ko nista več mogla štet krogov VSEH...
No, sama sem dala gliho na to, da pred njim teče št. 9, on pa takoj korak za njim. Nekje okoli polovice sta ju dohitela št. 61 in št. 62. Skupaj so tekli približno dober krog, ko sta potem šli prav ti dve številki naprej. Tako je ostalo do konca , s tem, da je ZZ top zadnji krog in pol malo potegnil in 9- ko prehitel in 100% sem, da je ZZ top odtekel vseh 25 krogov.
No, seveda ni bilo kaj drugega pričakovati, kot to, da bo nekaj narobe.
Tekači so se med sabo le nekako pomenili in videli, kje so, saj se jih veliko med sabo pozna in vejo, kam kdo sodi. Priznam, da sama nisem poznala po imenu nikogar od moških, razen ZZ topa in Saviča.
Tako smo po končani podelitvi, ki je kar nismo mogli dočakati in na katero so ubogi Hrvati čakali 3 ure in potem odšli praznih rok domov, ker medalj za tuje tekače sploh niso zrihtali, ker niso vedeli?, da jih je treba zrihtat, izvedeli prav od št. 9, da naj bi bil moj ZZ top celo drugi in ne tretji, kot je bilo na podelitvi. Prav Inot naj bi bil v drugi kategoriji, a bem, bomo pač preživeli tudi z medaljo za tretje mesto.
Če bi kje na najzabačnejšem selu delali tako tekmovanje, kot je bilo danes, bi ga organizatorji izpeljali z levo roko. Tu pa je bil denar za DP veteranov zrihtan in to je bilo najvažnejše. ( Le bog ve, koliko?)
Tekmovalci pa ....
Še nekaj plačjate, eni 4€, eni 10€, odvisno, kako vas lahko prinesemo okoli, pa si štejte kroge in se borite za svojo uvrstitev!
Ne vem, sama bi ocenila vso zadevo kot eno samo velika žalost, ki jo je treba čimprej pozabiti....