prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
Sicer vem , da si moraš pri nakupu superg vedno vzet čas in večkrat pomeriti superge, pa vendar: do sedaj sem tekel z MIZUNO WAVE RIDER št 45, včeraj nekajkrat pomeril ADIDAS SUPERNOVA RIOT št. 45 1/3 in 46 ter se odločil za slednje. Ali je možna takšna razlika v številkah različnih proizvajalcev ? Poleg tega se mi zdijo ADIDAS superge spredaj pri prstih izredno nizke. Ali ima kdo podobno izkušnjo ?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Je možno. Waver Rider imam 43 1/3, Adidaske sem imel 46.

lp,M
hansol napisal/-a:Sicer vem , da si moraš pri nakupu superg vedno vzet čas in večkrat pomeriti superge, pa vendar: do sedaj sem tekel z MIZUNO WAVE RIDER št 45, včeraj nekajkrat pomeril ADIDAS SUPERNOVA RIOT št. 45 1/3 in 46 ter se odločil za slednje. Ali je možna takšna razlika v številkah različnih proizvajalcev ? Poleg tega se mi zdijo ADIDAS superge spredaj pri prstih izredno nizke. Ali ima kdo podobno izkušnjo ?

Drži. Mizuno mam 47, Adidas moram imeti 48, Nike pa 47,5. Evropske številke so ena velika zmešnjava, merodajna je US in JP številka. Za primer zgoraj naštete številke so vse US13 oz. JP310. To številko vedno zahtevam v trgovini pri nakupu in je superga vedno enaka ne glede na proizvajalca.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA