prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
 striko1
Prodam Garmin Forerunner 405 HR.
Komplet vsebuje uro, senzor srčnega utripa, USB ANT ključ, polnilec.

Cena 215 €
Tel: 031-340-117
 Ašajt
Nikar ne kupujte te ure ker je sranje v letu pa pol se je 2x pokvarla, pa garancija kao ne velja, in je blo treba za vse dodatni plačat. Tako krep uro kr obdrž!!!!
Uporabniški avatar
 Loni
Ašajt, jo imam že več kot tri leta in še nikoli ni bilo z njo nič narobe. Zgolj v vednost. Tako da če je bilo s tvojo vse narobe, še ne pomeni, da je z vsemi. Se vpisati na forum in takoj začeti pljuvati se mi pa tudi zdi malo mimo. Ker tu gor imamo s servisom v Šenčurju praktično vsi dobre izkušnje. Sem jo nabavila še mojemu (sicer rabljeno) in tudi tista "tiktaka" kot se zagre.
BTW, moja 310ka zdaj dela tako kot je treba (beri dihta). Že trkam. :wink:
Ni mi dalo miru sem se moral javit Tudi jaz nimam slabi izkušenj dela 95 % vredu Zakaj samo 95 za ostale5 sem jaz kriv ker jo neznam uporabljat .Ne res so vredu še žena jo ima sedaj in pač traja da se navadiš na neke "cake"
Uporabniški avatar
 maca
Ašajt napisal/-a:Nikar ne kupujte te ure ker je sranje v letu pa pol se je 2x pokvarla, pa garancija kao ne velja, in je blo treba za vse dodatni plačat. Tako krep uro kr obdrž!!!!

Ja, se kvari, meni so jo v enem letu zamenjali dvakrat. Res pa je, da so mi prvič priznali garancijo, čeprav je potekla, in mi uro gladko zamenjali. Po 6 mesecih sem bila ponovno pri njih-so mi jo zamenjali.
Kar se mene tiče, z uro so resne težave, vendar dokler brez doplačila menjajo enako-enako, se ne pritožujem.
 sitrader
Meni se je ne bi dalo kar naprej furat na servis. Tudi če so tam ok in ti jo kar naprej zastonj menjavajo. Če dam 300-400 eur za igračko, pričakujem da dela. In da oddela svojo razumno življensko dobo. Ne da imam potem nervozo in stroške s popravilom (potnimi ali poštninami) ali pa da ure ne morem spet uporabljat ker ne dela. Povsem druga pesem je, če bi igračka stala 20 eur. Potem še razumem, da se kvari. ;)

Ni mišljeno kot kritika servisu, ki se več kot očitno trudi po najboljših močeh in ustreže svojim strankam ena a. Vsaka jim čast in hvala. :D Ampak vsaka vožnja tja in nazaj bi me koštala vsaj 50 eur (samo prevoz jasno). Ne hvala. Malo sem se tudi naveličal biti beta tester njihovega firmwara. :(

Bomo videli kaj bo prinesel čas. Vse se še lahko spremeni v prihodnosti. :)

lp
Uporabniški avatar
 pajo
Čakam, da se mi vsaj javijo če se ga popraviti. Pa jim vljudno pošljem pošto... Počakajte vam bomo sporočili. Ma me mine vse skupaj. Nekam dolgo čakam tele mojstre iz Šenčurja. :bum:
Uporabniški avatar
 Loni
Pajo, pokličeš in zrecitiraš številko naloga, to najbolj deluje... Mene so pozabili obvestiti in to ne samo enkrat :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA