prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
paulo napisal/-a:Stvar sem stestiral in stvar odlično deluje. Bom videl kako se bo odneslo, ko bom povečal razdaljo. Edino nogo si bom drugič malo pobril ,da bo lepilo bolj prijelo.Ali ima kdo kakšno boljšo idejo?

Jst ti težko kej svetujem, ker sem punca in problemov s kosmatimi nogami na srečo nimam:) edino to ti lahko svetujem, da si nalimaj trak minimalno saj eno uro pred aktivnostjo in to na res suho kožo, da ni kake kreme gor al pa da je noga že prešvicana! Boš videl, da bo bolje :D
Kinesiology tape izboljša stanje hematoma na telsu kjer je bil trak nalepljen.
(Trak stanje izboljša z limfno drenažo oz. hitrejšo cirkulacijo krvi na mestu hematoma)
http://www.anatripsis.si
Priponke
Kinesiology tape (Limfna drenaža).jpg
Kinesiology tape (Limfna drenaža).jpg (12.86 KiB) Pogledano 12965 krat
Nazadnje spremenil Anatripsis, dne 28 Maj 2012, 22:31, skupaj popravljeno 3 krat.
Ja zanimiva tale zadeva. Glede na to, kako stvar deluje me zanima ali bi zadeva delovala pri tudi pri mojih težavah. Kalcinozni tendinitis supra in infra spinatus desnega ramena je težava, ki me muči. Pri teku sicer ne tako močno je pa nadvse zoprna zadeva. Mogoče kakšen nasvet??
tiga napisal/-a:cel post na dveh straneh se mi zdi kot eno samo oglasno sporočilo...

Nekaj me zanima...lepiš si jih lahko kar sam po navodilih iz youtuba...in deluje? Resnično?

Ker naj bi to stavli gor strokovnjaki ki vejo kaj delajo in šele potem naj bi delovalo...lahko pa da se motim.

Z youtube posnetki si lahko samo dobro pomagaš nalepiti trakove. Nihče ne trdi da si samo z youtebe posnetki zadevo urediš popolnoma sam. Vedno se je potrebno posvetovati še z nekom ki se ukvarja s kinesio trakovi ali dela na področju fizoterapije. Drugače pa če veš kako mišica poteka v telesu in poznaš osnove leplenja (preko youtuba) ni to nikakrešn problem. Lp
Ker sem veliko med fizioterapevti mi verjami, da si tudi nekateri fizioterapevti pomagajo s posneti preko youtuba ;)
Nazadnje spremenil Anatripsis, dne 28 Maj 2012, 22:29, skupaj popravljeno 2 krat.
dimmu napisal/-a:Ja zanimiva tale zadeva. Glede na to, kako stvar deluje me zanima ali bi zadeva delovala pri tudi pri mojih težavah. Kalcinozni tendinitis supra in infra spinatus desnega ramena je težava, ki me muči. Pri teku sicer ne tako močno je pa nadvse zoprna zadeva. Mogoče kakšen nasvet??

Nasvet bi ti dal, da se pozanimaš pri fizioterapevtu, ki ti bo njabolje svetoval. V primeru da bi bili za tvojo težavo primerni kinesio trakovi, bi ti pravilno polepitev pokazal fizioterapevt.

Lp
Nazadnje spremenil Anatripsis, dne 28 Maj 2012, 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Zadevo sem sprobal. Bil sem zelo skurenjen in po parih dneh sem imel zeloooo težke noge in boleče mišice. Ker sem imel le 3 dni za regeneracijo :oops: pred 24 urno tekmo, mi je maser Rok http://www.piriformis.si/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=63 svetoval uporabo kinesi tape in moram resnično zadevo pohvaliti, saj mi je 10 ur omogočal, da sem tekel brez bolečin, čutil sem, ampak tekel sem brez problema. Mene je prepričal. :clap:
Kinesio trakovi so super zadeva. Midva jih oba uporabljava. Me pa je malo razočarala kvaliteta Nasara trakov, saj mi je v Radencih komaj zdržal do cilja polovičke. Koleno sem si polepila zjutraj malo po 7mi, preden sem šla od doma, v cilju pa sta se oba konca že konkretno vihala.

Tatjana
Možnost prehitrega odleplenja trakov so sledeča: če se nalima trak manj kot uro pred aktivnostjo se lepilo nima časa popoloma prilepiti na kožo (ŠE POSEBEJ NA SKLEPNENEM PODROČJU, GLEŽENJ, KOLENO, RAMA, KOMOLEC) če traku dobro ne podrgnete po vrhnjem sloju ko ga nalepite se lepilo ne aktivira dobro in trak zaradi tega ne zdrži na koži toliko časa kot bi moral, s prsti se ne dotikajte lepila ker s tem nekoliko uničite kakovost lepila. Potem pa je še odvisno ali se trak nalepi za aktivnost parih ur (močno napeti trakovi na koži) ali za par dni (manj napetosti pri lepljenju trakov na predel poškodbe). Pa še ena pomemba lastnost koža mora biti popolnoma suha (brez krem, ogrevalnih mazil, pota, otd.) to so lastnosti da trak (ne samo Nasara) pride do svoje kakovosti. Drugače pa hvala za vašo povratno informacijo :)
http://www.anatripsis.si
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA