prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
Baje boljsi je tako tako ;) Do sedaj sem jih preizkusil ze kar nekaj. Delajo ali pa ne delajo priblizno vsi enako. Polovica je psiha, ostalo pa trak, ampak ko pogledas celoto meni osebno (ter se kar nekaj ljudem, ki jih poznam in ki sem jih "polepil") pomagajo. Edina razlika, kar se mene tice, je vzdrzljivost lepila. In pri tem imam obcutek da je Nasara najboljsa od vseh kar sem jih do sedaj preizkusil (kot sem rekel jih je bilo kar nekaj). Trenutno imam sicer se par skatlic Kintex (pac bolj ugodna cena pa sem sel sprobat), vendar ko bo zaloga posla, grem definitivno nazaj na Nasaro. Kar se mene tice so boljsi celo od originalnih Kinesio Tex (Classic in Gold), pa kar nekaj cenejsi.
Matr sem tako reklamo napisal, da bi si pri naslednjem nakupu ze popust zasluzil :D
Nasara kineziološki trakovi so priporočeni iz strani nemške olimpijske športne zveze in nemškega združenja za medicino športa.
Narejen je iz 100% bombaža in natančno obdelanega lepila, ki se uporablja v medinici. Njegova elastičnost je 80%. Je vodoodporen, se hitro suši in je prijazen koži.
Debelina in elastičnost traku je skoraj popolnoma identična elastičnosti kože pri ljudeh.
Velika prednost našega traku pa je, da koži omogoča, da vseskozi normalno diha.

www.anatripsis.si
Kmalu bo podjetje za vas na trg lansiralo dva nova zanimiva produkta.
Ko bo vse pripravljeno za prodajo, vas bomo z veseljem obvestili o najnovejših produktih podjetja Anatripsis.

Še vedno pa smo specializirani za prodajo Nasara kinezioloških trakov, v devetih barvah, treh dimenzijah, s certifikati in priporočen iz strani nemške olimpijske športne zveze ter nemškega zdrużenja za medicino športa.

Seveda pa poleg kvalitetnih kinezioloških trakov ponujamo tudi elastične bandażne povoje.

Več si lahko preberete na www.anatripsis.si
Z veseljem sporočamo, da podjetje Anatripsis s svojimi kvalitetnimi kineziološkimi trakovi sodeluje na letošnji NOČNI 10-KI na Bledu, ki se bo odvijala v soboto 13.07.2013.

Pridite nas obiskat na našo stojnici, kjer boste imeli možnost nakupa kinezioloških trakov po akcijskih cenah in ob tem dobili darilo.

V sodelovanju s športnim terapevtom pa za vas pripravljamo brezplačno lepljenje kinezioloških trakov. Povprašali nas boste lahko o pravilnem lepljenju trakov, vrsti poškodbe, funkciji kinezioloških trakov,..itd.

Veselimo se vašega obiska.

Se vidimo v soboto na nočni 10ki :-)
S kinezioterapijo, v povezavi z Bowenovo terapijo, se že nekaj let ukvarja tudi Pia. Kar nekaj članic in članov Tekaškega foruma je že bilo pri njej in vsi lahko potrdijo presenetljivo učinkovitost terapije.

Kot kaže, postaja kineziotaping trend in stalnica pri urejanju stanj pri športnih poškodbah in tudi pri preventivi. Kar je super. Nekoč čudaki s trakovi smo zdaj znanilci nečesa novega, dobrega, koristnega in učinkovitega.

Če vas zanima več o kineziotapingu, lahko podatke najdete na njeni spletni strani http://www.fiziopia.si

Lp,
http://www.anatripsis.si
Nazadnje spremenil Anatripsis, dne 30 Sep 2013, 11:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Novo v ponudbi podjetja Anatripsis (spletna prodaja http://www.anatripsis.si):
1. profesionalne teflonske škarje za trakove
2. neelastični bandažni povoji v beli barvi in dimenzije 3,8cm x 10m

Polet novih artiklov v naši ponudbi, še vedno nudimo:
1. Nasara original kineziološki trakovi v 3 različnih dimenzijah in 9 različnih barvah
2. Elastični bandažni povoji v 5 različnih barvah in dimenzije 7,5cm x 4,5m
.

Dobrodošli na spletni strani http://www.anatripsis.si
TRAKOVI DIMENZIJE 5cm x 5m NA VOLJO V 9 RAZLIČNIH BARVAH.
Priponke
naslovna slika 5cmx5m.jpg
Trakovi dimenzije 5cm x 5m v 9 različnih barvah
naslovna slika 5cmx5m.jpg (18.42 KiB) Pogledano 9697 krat
Nazadnje spremenil Anatripsis, dne 04 Okt 2013, 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
TRAKOVI DIMENZIJE 5cm x 32m NA VOLJO V 4 RAZLIČNIH BARVAH.
Priponke
naslovna skilka 5cmx32m.jpg
Trak dimenzije 5cm x 32m v 4 različnih barvah
naslovna skilka 5cmx32m.jpg (51.39 KiB) Pogledano 9689 krat
Nazadnje spremenil Anatripsis, dne 04 Okt 2013, 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
NASARA KINEZILOŠKI TRAKOVI TUDI NA LJUBLJANSKEM MARATONU!

Z veseljem sporočamo, da podjetje ANATRIPSIS (uvoznik Nasara kinezioloških trakov) v sodelovanju z podjetjem MERIDIAN, sodeluje na 18. LJUBLJANSKEM MARATONU!

Podjetje MERIDIAN, lahko najdete skoraj pri samem vhodu (na desni strani) v prizorišče (bivša stavba Lesnine pri Gospodarskem razstavišču), kjer so promocijska mesta razstavljalcev in kjer se prevzamejo štartne številke.

Jaka in Andraž vama bosta z veseljem pomagala z NASVETI, INFORMACIJAMI, MASAŽAMI, KINEZIOTEJPINGOM,...

Ekipa vas z veseljem pričakuje!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA