prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
 Jutro
Zakaj se samo meni dogaja, da še nisem srečal človeka, ki bi neha kadit, žret, pit s pomočjo magnetkov, lune, šlogarce...? Prav vsi so se po "nepotrebnem" mučili mesece in mesece za doseženo spremembo. Imate tudi vi takšne težave? Ali pa je kdo srečal takšnega človeka?

lp
Uporabniški avatar
 pajo
16 mesecev je mimo odkar sem 360 mesecev kadil. Nehal sem čisto brez težav skoraj - ponoči so me srbele žile to je bil edini problem. Da pa bi imel ne vem kako željo po čikih - ne to pa ne. Sedaj je sicer malo mučno ker zaradi poškodbe skoraj ne tečem in se mi mogoče kdaj prikaže kak čik ni pa hudega. Moj nasvet: ko te zgrabi, da bi nehal pač nehaj in malo potrpi pa bo. Pa namesto kajenja najdi nadomestek v hoji,teku,vrtnarjenju pa še kaj bi se našlo a ne? Veliko volje in potrpljenja vsem, ki se boste odločili za ta korak. Nisem se mučil in sem vesel, da sem se odločil za ta korak. Škoda, da ne že pred časom.
 tadej.
Ok, kliknem prvi link in mi je takoj jasno, da gre za naivni marketing. Vse take strani so narejene na istem kopitu (osnovnošolski nivo in pralni prašek proizvod). Skratka mislim, da je edina rešitev v tem, da se ZAVESTNO odločiš, da ne boš kadil, pil, poležaval, prenajedal...
Uporabniški avatar
 SasoP
Z namestitvijo dodatnih magnetkov neustavljivo privlačite osebke nasprotnega (ali/in istega spola), zato "Kar je takoj je takoj"... Magnetki so zakon - ješ, se valjaš kot pujs, pa vendar hujšaš - juhej!! :--
Zdej grem pa tečt, da nam preveč shujšou. :TF)
 Jutro
SasoP napisal/-a:Zdej grem pa tečt, da nam preveč shujšou. :TF)

:lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA