prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
#364182
Prodajam tekaške superge Hoka OneOne Arahi 2, št. 42, moški model. Z njimi pretekla cca 100km. Razlog prodaje je, ker sem prenehala s tekom zaradi zdravstvenih težav. Malo so obrabljene na peti, kar je razvidno iz slike, drugače pa lepo ohranjene in še za uporabo.
Cena 35 eur.
Priponke
20190731_204355.jpg
20190731_204355.jpg (90.65 KiB) Pogledano 3976 krat
20190731_204404.jpg
20190731_204404.jpg (60.19 KiB) Pogledano 3976 krat
20190731_204418.jpg
20190731_204418.jpg (105.68 KiB) Pogledano 3976 krat
20190731_204449.jpg
20190731_204449.jpg (48.39 KiB) Pogledano 3976 krat
Nazadnje spremenil Maui, dne 01 Avg 2019, 15:32, skupaj popravljeno 1 krat.
#364184
zz topka napisal/-a:Ja, sori, ma, če se ti po 100 km tolk znuca zadi petni del, bi jih jast najprej reklamirala... halo?
Taka znamka...!!! 8) 100km nardim jast v osmih dneh...in da imam po osmih dneh tolk znucan covat?
Sej, sam mal godrnjam... :D :mrgreen:


Že vrgla račun stran :( Meni te superge tudi niso najbolj odgovarjale... se mi pa res še nobene (sicer sem imela večinoma Brooks) niso nikoli tako uničile...
#364186
moje skromno mnenje bi bilo, da bi lahko te copate porabila za vsakdanjo hojo.....jaz ko naredim 750 km jih potem nosim se za v sluzbo in vsakdanjo hojo....sploh pa ob zelo nacetem notranjem zadnjem delu copat bi mi bilo zelo nelagodno, da bi to naprej prodajal....sorry za negativno mnenje....
#364187
vinkop napisal/-a:moje skromno mnenje bi bilo, da bi lahko te copate porabila za vsakdanjo hojo.....jaz ko naredim 750 km jih potem nosim se za v sluzbo in vsakdanjo hojo....sploh pa ob zelo nacetem notranjem zadnjem delu copat bi mi bilo zelo nelagodno, da bi to naprej prodajal....sorry za negativno mnenje....


Ni panike za mnenje, vsak ima svoje. Zato sem dala gor tudi sliko, da se vidi obraba - kdor jih želi jih bo vzel, kdor pa ne pa pač ne, ne mislim nič skrivati. Niso mi dobre za hojo. Je pa vseeno boljše, da jih mogoče kdo vzame, kot pa da jih vržem stran, ker nosila jih definitivno ne bom.
#364188
aleššš napisal/-a:V zadnjih dneh se pa nekdo kar vstrajno( to je že tretja tema) registrira na tekaški forum in dela reklamo za Brooks druge znamke pa kritizira na tak ali drugačen način.


Ne delam nobene reklame. Nevem pa v čem je problem, da pohvalim znamko, ki mi odgovarja.
#364189
Maui napisal/-a:
aleššš napisal/-a:V zadnjih dneh se pa nekdo kar vstrajno( to je že tretja tema) registrira na tekaški forum in dela reklamo za Brooks druge znamke pa kritizira na tak ali drugačen način.


Ne delam nobene reklame. Nevem pa v čem je problem, da pohvalim znamko, ki mi odgovarja.To je,pa si upam trditi 99proc že tretja tema prikritega oglaševanja Brooksa tu gor menjal se je psevdonim tema ista, kako je Brooks oh in sploh. Ostali dve temi sta pa trail pronacija...Vse registracije so se izvršile ta teden. Ne vem pa kako lahko menjaš znamko ki ti tako zelo odgovarja :-D :-D :-D :-D Isto se je dogajalo v omenjenih temah kako so ostale znamke zanič celo naštete so sedaj je prišel na vrsto še hoka jutri pa še kakšna peta znamka. Brooks je pa oh in sploh :-D. Kajne topwanted
#364191
Ah, no, jaz sem tudi Hoka One One superge prodala, ker mi pač niso ustrezale, se odpovedala tudi ostalim že preverjenim znamkam, ter vzela nekaj čisto tretjega. Sem nagnjena k temu, četudi imam že svoje najljubše modele, da probam še nekaj novega. In največkrat to pomeni, da pač moram to kupiti in potem upati, da mi bo čevelj ustrezal. Vedno pač ne. In zadnji nabavljeni mi ustrezajo, samo znamko bom raje izpustila, da ne bo kdo takoj videl prikrite reklame.
#364192
Alesss. Tokrat se motite. MAUI je neka druga oseba katera prodaja dolocene copate in zraven doda se svoje mnenje katera znamka ji odgovarja. In jaz sem pocel isto. Ce se vam to zdi oglasevanje dolocene znamke da so oh in sploh mi je zal. Samo napisal sem svoje mnenje o doloceni znamki. Vprasal sem za nasvet a dobim tole. Neko obtozevanje brez podlage. Spostujem mnenja drugih, nekatera bom poskusal upostevati. Sedaj pa si predstavljajte stvari kakor sami zelite. Pa lep pozdrav.
#364194
Topwanted napisal/-a:Alesss. Tokrat se motite. MAUI je neka druga oseba katera prodaja dolocene copate in zraven doda se svoje mnenje katera znamka ji odgovarja. In jaz sem pocel isto. Ce se vam to zdi oglasevanje dolocene znamke da so oh in sploh mi je zal. Samo napisal sem svoje mnenje o doloceni znamki. Vprasal sem za nasvet a dobim tole. Neko obtozevanje brez podlage. Spostujem mnenja drugih, nekatera bom poskusal upostevati. Sedaj pa si predstavljajte stvari kakor sami zelite. Pa lep pozdrav.Imaš pa res dela s preregistracijami. Če dam tvoje poste tega tedna in od MUAI na kup to gor bo vsak kmalu videl kam pes moli taco tudi obe registraciji sta bili opravljjeni ta teden (dveh tako izkušenih tekačev, ki sta že preiskusila vse znamke copat odgovarja pa jima samo Brooks vse ostalo so jajca).Zares prebrisano. Saj po eni strani te razumem ,če prodajaš ob poplavi raznih novih znamk copat na slo trgu neko neatraktivno znamko (ki ni nujno slaba) in to celo v istih trgovinah in skoraj vse stranke se odločijo za nakup teh znamk,ki so trenutna modna muha in tudi zgledajo bolj atraktivno(to so preverjene informacije trgovcev) seveda za preživetje na trgu so dovoljena vsa sredstva tudi fotkanje umetno strganih copat in fotke objaviti na forumu pod pretvezo prodaje teh strganih copat za 35€ :-D ali pa oglaševanje ta iste znamke pronatorskih copat saj se vse ostale znamke na notranjem delu povsem zvijajo in uničijo :-D
#364195
Kot sem že napisal. kaj si vi predstavljate je povsem vaše prepričanje in to spoštujem. Je pa to moj zadnji odgovor vam, ker opažam, da z vašimi obtožbami ne bomo vzpostavili normalnega kontakta. V prihodnosti bom pa pazil, da ne bom več omenjal znamk, da bo vam bolj ustrezalo. želim vam lep dan.

ps. jaz bi na vašem mestu malo premislil, preden napišem kaj takega kot ste napisali meni in sedaj drugi uporabnici. pa brez zamere.

želim vam lep dan.
#364202
Ma, jast ne vem, ampak meni se pa zdi, da punca zares prodaja te covate ... konec koncev, če gremo pogledat... v njenem prvem postu ne omenja nič ostalih znamk, ampak samo prodaja hoko...
Šele potem, ko sem jast omenila, da naj covate reklamira, je omenila, da se z bruksmi to ni dogajalo... Če jast ( ali sploh bilo kdo) torej ne bi nič omenila, tudi ona najbrž ne bi nič bruksu omenjala? :?
Spet samo mal godrnjam... 8) :roll:
#364203
ZZ topka kar lepo si povedala. pač celotna zgodba je čudna. v tem tednu sta se ustvarila dva profila in oba imava rada copate iste znamke. jaz sem v nekaterih postih o pronaciji omenjal, da so mi copati določene znamke odgovarjali in drugi pač ne, ampak o njih nisem govoril nič slabega, le da niso za mojo nogo primerni, saj so nevtralni oz. narejeni za nevtralno pronacijo. pač je takšno naključje, nekateri si pa to razlagajo po svoje. spoštujem mnenja drugih. naj si razlagajo kot si sami želijo. zmotilo me je pa to, da je neki uporabnik omenil, da sem jaz ustvaril več profilov, da bom v nebo koval določeno znamko in da sem jaz sam raztrgal copate, da bi dokazal da so neuporabni. to me je kar zmotilo, ampak še enkrat. spoštujem mnenja drugih. mi je pa žal za MAUI ker verjetno sploh ne ve za kaj se gre. upam, da sem sedaj nekoliko bolj objasnil zgodbo.
pa lep dan še naprej.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA