prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
Uporabniški avatar
 bossta
PRODAM FORERUNNER 301 star 2meseca kupljen v SLO (racun+garancija),malo rabljen.
cena : 55000 sit
inf: 041 709 067
Nazadnje spremenil bossta, dne 02 Dec 2005, 08:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No imam vprašanje, kako to da prodajaš svojo igračko že po dveh mesecih. pa mislim da si že drugi ali celo tretji da si se odločil za to. kaj je razlog za to.
hvala na odgovoru.
Uporabniški avatar
 pegaz
Kustus,

Glede Gremlina FR301 te lahko potolažim, da je z modelom vse v redu. Jaz ga imam sedaj 9 mescev in ga ne zamenjam za nobeno drugo mašinco.

Zakaj pa drugi prodajajo svoje?
- ne ustreza jim več
- kupili so kaj drugega
- sram jih je, da imajo na roki tak velik "cegu"
- želijo biti modernejši in kupiti FR 307 SW Husky
- rabijo denar
- ne vidijo več na zaslon
- padel jim je za zofo in upajo, da če ga prodajo poceni, ga bo kupec ven zbrskal
- neznani izsiljevalec jim grozi s spotikanjem med tekom, če ga ne prodajo prec takoj
- bojijo se, da jih bo po pomoti zadel tomahawk, če majo GPS na roki
- prepričani so, da je to črna magija ("kako drgač lahko ta kištica ve, kje sem?")
- nekam so ga založili, pa skušajo krvdo prevaliti na kupca ("sej sem ti ga ze dau!")
- kupili so ga, ko so bili povsem pijani (po analizi)
- nenadoma so ugotovili, da že imajo prirojeno sposobnost orientacije (golobček PRESS)
- ne da se ga zložit kot zemljevid v srajčni žep
- baterije so se spraznile (in to že po 13 urah!)
- radio na Gremlinu ne igra več (v bistvu nikol ni igral)
- kupili so ga itak po pomoti, hoteli so MP3 player
- hočejo te zvito naplahtati.

Tudi jaz bi se na tvojem mestu isto vprašal. ;)

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no pegaz ti pa znaš pomiriti človeka. pa sej ti verjamem da je eno izmet tvojih predvidevanj skoraj sigurno pravilno.

hvala
 Obivankenobi
Kustus, še moja variata zakaj nekdo prodaja Forerunner :shock:
Jaz, ga bom verjetno tudi prodal, sicer 201, ampak iz čisto enostavnega razloga :arrow:pred kratkim sem si kupil Polar RS200, ki meri poleg ostalih zadev tudi razdaljo ter hitrost in popolnoma zadovoljuje moje potrebe :D

LP!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Kje si ga kupil in koliko to stane, kako meri razdaljo na korak ki ga moraš izmeriti ali drugače
Uporabniški avatar
 klatez
Ej, Pegaz, prav imaš!

Tudi jaz svoje igračke še ne (pro)dam - mi je preveč prirasla k srcu. Pa tudi zdravila za nekatere otroške bolezni že poznam...

P.S. Če pa komu zadevca kaj nagaja, pa naj vpraša - mogoče pa poznamo rešitev.
Uporabniški avatar
 bossta
......iz zdravstvenih razlogov(beri resna poškodba)moram prekiniti s tekom, in je škoda, da taka mashinca sameva v omari, drugace sm z Germinckom zelo zadovoljen.

bossta

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA