prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
 Lonna
prodam uro polar s625x, staro 2 tedna za 300 eurov.

prodajam zato, ker menim da ne bom dovolj izkoristila vseh funkcij in si bom raje kupila kakšno cenejšo.

pošljite zs, če vas zanima.

lep dan še naprej!
Uporabniški avatar
 si05400
Če ne bo šla v promet ti priporočam, da pojdeš nazaj do prodajalca in se dogovoriš za zamenjavo.
Prodajalec mora tudi vedeti kaj naj ti svetuje ob nakupu, da si potem zadovoljna z izdelkom.
 Lonna
hvala za predlog. samo ne morem ker sem kupila v prosportu, tam pa se spoznajo bolj na fitnes prehrano kot pa na ure.

polarja še vedno prodajam. food pod je še nikoli nošen, urca je pa zdaj stara tri tedne, nošena samo za krajše teke.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Najbrž ti hoče povedat, da za 300€ v Prosportu dobiš novo, nikoli rabljeno uro. Tako, da bo treba mal ceno spustit.
Uporabniški avatar
 Damijan
Eeem, kolikor jaz razumem zgornji post z linkom in kolikor poznam prispevke Prosporta, se ZELO dobro spoznajo tudi na ure. OK, Polarje...
 Lonna
hvala za nasvet. ceno sem dala isto zato, ker je v nekaterih trgovinah še dražji. sploh ga pa nisem dosti uporabljala. vem pa da izdelek že ko ga kupiš izgubi na vrednosti. samo ne vidim problema, če nekdo hoče kupiti polarja je isto če kupi nekega samo sprobanega, in s tem pomaga tistemu, ki se je narobe odločil za nakup ali pa preko trgovine.

nova cena je 275 eurov.

damjan: jaz menim da je to odvisno od prodajalca. ko sem jaz kupovala mi je iskreno povedal da ne ve nič, zato sem rekla da bom kar tega vzela.

želim vam lep dan še naprej!
Uporabniški avatar
 Damijan
Lonna napisal/-a:
damjan: jaz menim da je to odvisno od prodajalca. ko sem jaz kupovala mi je iskreno povedal da ne ve nič, zato sem rekla da bom kar tega vzela.

Aha, nesporazum torej: jaz mislim, na PROSPORTa, ki se tu na forumu oglaša.

Sicer pa - poskušaj še preko Bolhe, in... naj se ti ne mudi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA